Puzsér Róbert miért nem képes leszállni Dancsó Péterről?
Ma megint fel tett egy videót amiben őt kritizálja elég élesen és meglehetősen túltolt stílusban. Nem vagyok egy Dancsó fan, de nem értem, hogy mi szükség volt őt ennyire kipécézni, és havonta egy alázó videót csinálni róla. Főleg úgy, hogy tudtommal régen barátok voltak. Megértem, hogy van egy véleménye. Elfogadom, hogy szerinte Dancsó rossz. A kommentelők szerint meg már vagy 4 éve rossz, mert elprostituálódott, és régen minden jobb volt. Megváltozott, és hát mit képzel magáról az a tartalomgyártó aki meg meg újulni. Az emberek szerint Dancsónak 10 éve a magyar filmeket kéne kritizálnia a kanapéján ülve ugyanabban a fekete pulcsiban bénán kinézve. Igaz, hogy már nem is maradt magyar film amit kritizálhatna, de nem baj. Inkább kritizálja húszszor ugyanazt, csak nehogy változni merészeljen.
Puzsért azért értelmesebbnek gondoltam ilyen hozzáállásnál. Persze, el kell fogadni a véleményét, de akkor sem indokolt ilyen megszállottan sorozatosan gyártani a videókat róla, és lehordani mindenféle kártékony kultúrarombolónak. Kezdem azt hinni, hogy Puzsér szerelmes Dancsóba, és a visszautasítást nem bírja helyén kezelni. Más indokot nehezen tudok elképzelni ennek a vehemenciának.
A legújabb videó: https://www.youtube.com/watch?v=uyJ57FxQD2k
Puzsér olyan dolgokról készít videót, amikre szeretné felhívni az emberek figyelmét. Dancsónak nagyon sok követője van és amit nagyon sokszor elfelejtenek az emberek az az, hogy egy influencernek felelőssége van azért, hogy mit és hogyan oszt meg a követőivel. Ha valaki rossz példát mutat az embereknek, akkor a követői (főleg a fiatalok) hajlamosak erre a rossz példára követendő példaként tekinteni.
Valószínűleg az előző videója Puzsérnak nem érte el a célját, gondolom Dancsó még mindig azt a kritizálható irányt képviseli, amibe elindult az utóbbi időben és ezért még mindig fontosnak tarthatja Puzsér, hogy felhívja erre a jelenségre a figyelmet.
Lehet szidni Puzsért a stílusa miatt, sokaknak biztos nem szimpatikus miatta, de szerintem ő valóban az értelmesebb emberek közé tartozik, aki nagyjából helyesen gondolkodik.
Puzsér egy univerzális troll, csak a nyelve egy ecset, össze-vissza csapkod vele, és festi a semmiről sem szóló szóvirágait. Az elején szórakoztató volt, most már inkább szomorú.
Tudja valaki, hogy Pottyondy Edina Puzsér csaja-e?
Dancsó még mindig a legnagyobb magyar youtube-os, ergo rengeteg embert, rengeteg fiatalt befolyásol az, amit és ahogyan csinál.
" Az emberek szerint Dancsónak 10 éve a magyar filmeket kéne kritizálnia a kanapéján ülve ugyanabban a fekete pulcsiban bénán kinézve."
Szándékosan, tudatosan ferdítesz, ilyet senki nem mondott. Azt a kritikát fogalmazza meg többek között Puzsér is - szerintem is jogosan -, hogy ahogy Dancsó pályafutása indult, amilyen színvonalon csinálta, amit csinált akkoriban, ahhoz képest méltatlan, érthetetlen és elfogadhatatlan az, amivé vált, és amit most művel.
Ezer és egy módja lenne annak, hogy szórakoztató, és egyben értelmes dolgokat csináljon, felépítette magát, rengetegen nézték, gyakorlatilag szabadon, azt csinált volna, amit csak akart.. Gondolj bele. Persze ez felelősség is, és Dancsó úgy döntött, hogy inkább ezt megúszná. Inkább a biztosra megy, ami lehet, hogy egy színvonaltalan, semmilyen szenny, de legalább a nézettség megmarad, és kiderült, most már csak ez a lényeg. Minek komolyan venni, dolgozni, újítani, feszegetni a határaimat, minek minőségi videókat csinálni, ha ezt a hányadékot is ugyanúgy nézik, nem?
Nem tudom, nekem ez tragikus. Kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!