Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vágytok már Ti is arra...

Nem vágytok már Ti is arra hogy visszatérjen a régi Élet?!?

Figyelt kérdés

sétálni a barátokkal barátnővel kézenfogva maszk nélkül

gyerekeket látni játszani parkokban dühöngőkben focizni

a legkisebbeket meg látni rajzolni a járdára aszfaltra....

nem nem vagyok golyós max realistaidealista.....

#ember #új élet #óember #régiélet #bűnazélet #régiszerelmek
2021. jan. 12. 21:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
42%

27.

"Az uj valtozatokrol annyit, hogy a nagyon nagy reszuk nem jelentos."

Erről nem ártana értesíteni akkor a németeket és a briteket, mert egyenlőre nagyon komolyan veszik. Túl komolyan. A saját gazdaságaikat végzik ki ezzel, ami nagyobb bajt fog okozni, mint a vírus 1-2 év alatt, ha majd beköszönt a gazdasági válság és ennek szövődményeit a szegénységet, illetve az éhezést nem lehet majd kivédeni pár szabállyal.

Ha tavaszig nem történik "feloldás" és idén is elmarad szinte minden nagyobb esemény, utazni pedig tilos lesz - az végzetes csapás lesz a gazdaságnak. Sok cég és vállalkozó van most épp olyan állapotban, hogy még talpon, de csak úgy, mint Rocky, mikor a végén nagynehezen feláll. Még egy csapást nem bírnak ki. És ezt nem fogja orvosolni néhány "élénkítőcsomag".

2021. jan. 12. 23:06
 32/48 anonim ***** válasza:
44%

30.

Én is szeretném tudni, mert ez így egyáltalán nem helyes ahogy most történik, és talán értelme sincs. De akkor miért kell ennyire túlreagálni és húzni az időt? Lassan 1 éve már, hogy elkezdődött és nem látni a végét. Nem nagyon szeretném álarcban leélni a maradék pár évemet, és főleg nem úgy, hogy mindenkitől csak a rettegést hallom, van aki állandóan ezzel cseszeget, hogy én "halálos beteg vagyok", mert "sok emberrel találkozom" és "biztosan elkapom" - kicsit sem idegesítő.

2021. jan. 12. 23:08
 33/48 A kérdező kommentje:
tényleg szar helyzet van....de ha csak a baloldal károgását hallgatjuk:azért az "elitélt"részére a nyitott jobb fül lehetőségét tartsuk fenn......
2021. jan. 12. 23:10
 34/48 anonim ***** válasza:
8%

33.

Jó, az ellenzék dolga mindig az, hogy fikázza a kormányt és ellenezze amit az csinál, bármi is legyen amit csinálnak. Magyarországon pedig kifejezetten jól megy ez.

2021. jan. 12. 23:12
 35/48 anonim ***** válasza:
Teljesen jól elvagyok így
2021. jan. 12. 23:30
 36/48 anonim ***** válasza:
45%
Ha tilos lenne kimenni és nem kellene dolgozni menni sem, akkor én is nagyon élvezném, de így, hogy ki kell menni - már elég szar.
2021. jan. 12. 23:32
 37/48 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki megy dolgozni és életben vagyunk... Ez a korona vírus mizéria fel van turbózva. Hogy miért? Na, ez a kérdés....
2021. jan. 12. 23:42
 38/48 anonim ***** válasza:
32%

37.

Egyetértek veled, pont ezért tartom zavarónak ezt a rengeteg szabályozgatást. 1-2 van ami egész jó, de megint egy nyarat végigkínlódni maszkokban - horror lesz. Alapból "durva a nyár", de így meg aztán főleg.

2021. jan. 12. 23:43
 39/48 anonim ***** válasza:
4%
Vakcina? Max. az idősöknek. Az összes többi felejtse el. 😊
2021. jan. 13. 00:05
 40/48 anonim ***** válasza:

Edricus, megértem, hogy neked ez nem tetszik, szerintem nincs olyan, aki élvezi. Én imádom a telet, és a kedvencem az, amikor jó mélyet lélegezhetek a jeges levegőből, amitől az orrszőröm is lefagy. Februárban itt ülök a hidegben, és magamba szívom, hogy nyáron emlékezzek, milyen igazából lélegezni, nem gőzt szívni.

De ez van. Sajnos. Miért hiszed azt, hogy túlreagálás? Ha túlreagálás, nem gondolod, hogy a buta emberek miatt van? Nekem erről nagyon sokszor az jut eszembe, hogy "intelligens ember nem lép a fűre, a többinek meg tilos".

Tegyük fel van egy gyógyszer, amiből napi 20-at kell bevenni, hogy egészségkárosodást, komoly mellékhatást okozzon. De nem azt írják rá, hogy a napi max. adag 20 tabletta, hanem hogy 6. Mert te meg én nem fogunk ennél többet bevenni, de mindig gondolni kell a hülyékre, mert ők nem gondolkoznak. Miattuk kell ráírni a mikróra, hogy ne tegyél bele macskát.

Amikor csak a boltban kellett maszkot hordani, sok embert láttam, aki nem hordta ott a maszkot. Ahogy az utcán is kötelező lett, nem láttam maszk nélküli embert a boltokban. Utcán igen. Mindig eggyel (többel) többet kell mondani, hogy a butákhoz is eljusson az üzenet. A döntéshozók tudják a legjobban, hogy a választóik mennyire ostobák.

2021. jan. 13. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!