Nem vágytok már Ti is arra hogy visszatérjen a régi Élet?!?
sétálni a barátokkal barátnővel kézenfogva maszk nélkül
gyerekeket látni játszani parkokban dühöngőkben focizni
a legkisebbeket meg látni rajzolni a járdára aszfaltra....
nem nem vagyok golyós max realistaidealista.....
27.
"Az uj valtozatokrol annyit, hogy a nagyon nagy reszuk nem jelentos."
Erről nem ártana értesíteni akkor a németeket és a briteket, mert egyenlőre nagyon komolyan veszik. Túl komolyan. A saját gazdaságaikat végzik ki ezzel, ami nagyobb bajt fog okozni, mint a vírus 1-2 év alatt, ha majd beköszönt a gazdasági válság és ennek szövődményeit a szegénységet, illetve az éhezést nem lehet majd kivédeni pár szabállyal.
Ha tavaszig nem történik "feloldás" és idén is elmarad szinte minden nagyobb esemény, utazni pedig tilos lesz - az végzetes csapás lesz a gazdaságnak. Sok cég és vállalkozó van most épp olyan állapotban, hogy még talpon, de csak úgy, mint Rocky, mikor a végén nagynehezen feláll. Még egy csapást nem bírnak ki. És ezt nem fogja orvosolni néhány "élénkítőcsomag".
30.
Én is szeretném tudni, mert ez így egyáltalán nem helyes ahogy most történik, és talán értelme sincs. De akkor miért kell ennyire túlreagálni és húzni az időt? Lassan 1 éve már, hogy elkezdődött és nem látni a végét. Nem nagyon szeretném álarcban leélni a maradék pár évemet, és főleg nem úgy, hogy mindenkitől csak a rettegést hallom, van aki állandóan ezzel cseszeget, hogy én "halálos beteg vagyok", mert "sok emberrel találkozom" és "biztosan elkapom" - kicsit sem idegesítő.
33.
Jó, az ellenzék dolga mindig az, hogy fikázza a kormányt és ellenezze amit az csinál, bármi is legyen amit csinálnak. Magyarországon pedig kifejezetten jól megy ez.
37.
Egyetértek veled, pont ezért tartom zavarónak ezt a rengeteg szabályozgatást. 1-2 van ami egész jó, de megint egy nyarat végigkínlódni maszkokban - horror lesz. Alapból "durva a nyár", de így meg aztán főleg.
Edricus, megértem, hogy neked ez nem tetszik, szerintem nincs olyan, aki élvezi. Én imádom a telet, és a kedvencem az, amikor jó mélyet lélegezhetek a jeges levegőből, amitől az orrszőröm is lefagy. Februárban itt ülök a hidegben, és magamba szívom, hogy nyáron emlékezzek, milyen igazából lélegezni, nem gőzt szívni.
De ez van. Sajnos. Miért hiszed azt, hogy túlreagálás? Ha túlreagálás, nem gondolod, hogy a buta emberek miatt van? Nekem erről nagyon sokszor az jut eszembe, hogy "intelligens ember nem lép a fűre, a többinek meg tilos".
Tegyük fel van egy gyógyszer, amiből napi 20-at kell bevenni, hogy egészségkárosodást, komoly mellékhatást okozzon. De nem azt írják rá, hogy a napi max. adag 20 tabletta, hanem hogy 6. Mert te meg én nem fogunk ennél többet bevenni, de mindig gondolni kell a hülyékre, mert ők nem gondolkoznak. Miattuk kell ráírni a mikróra, hogy ne tegyél bele macskát.
Amikor csak a boltban kellett maszkot hordani, sok embert láttam, aki nem hordta ott a maszkot. Ahogy az utcán is kötelező lett, nem láttam maszk nélküli embert a boltokban. Utcán igen. Mindig eggyel (többel) többet kell mondani, hogy a butákhoz is eljusson az üzenet. A döntéshozók tudják a legjobban, hogy a választóik mennyire ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!