Más is szokott este pisilés nélkül aludni menni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 18:10
3/16 anonim válasza:
Én mindig pisilek lefekvés előtt, még akkor is, ha nem érzem, hogy kell. Utálok éjjel vagy hajnalban arra kelni, hogy mindjárt behugyozok.
4/16 anonim válasza:
Igen, de hülyeség. Úgyis fel kell kelnem később, és akkor haragszom magamra, hogy miért nem oldottam meg lefekvés előtt. Bár ha már így alakul, legalább iszok pár korty folyadékot, meg rágyújtok egyet, jobban vissza tudok aludni.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszii, akkor nem vagyok egyedül. :) Délután ki szoktam jól pisilni magam, utána másnap reggelig/délig csönd :) De akkor megint percekig pisilek.
2021. jan. 9. 18:35
6/16 anonim válasza:
Régebbnen én is csináltam de aztán 2 éves korom után leálltam vele.
7/16 anonim válasza:
“ Köszii, akkor nem vagyok egyedül. :) Délután ki szoktam jól pisilni magam, utána másnap reggelig/délig csönd :) De akkor megint percekig pisilek.”
Mennyit iszol egy nap? 1 decit????
10/16 anonim válasza:
Ha teát iszol, akkor pisilni fogsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!