Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha azon...

Szerintetek normális ha azon az állásponton vagyok hogy felesleges volt megszületnem vagy már meg kellett volna halnom mert teljesen értelmetlen az életem?

Figyelt kérdés
27 évesen még itthon élek szüleim nyakán, sokszor munkanélküli voltam az utóbbi években, nem volt még barátnőm soha, szerintem már impotens is lettem a sok maszturbálástól meg a sok piálástól. Nem is tudom minek születtem meg vagy minek élek, csak tengődök napról napra, nem érdekel semmi, utálok dolgozni meg úgy alapból mindent utálok. Sokszor gondolkozok rajta hogy valahogy megölöm magam de még ehhez is szerencsétlen vagyok hogy kitaláljak valamit. Úgy érzem magam mint aki "itt ragadt" az életben, várom már hogy vége legyen de nem tudok belóle kilépni.
2021. jan. 7. 20:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*mindig
2021. jan. 7. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy mondhatod, hogy éltél már eleget, mikor még párod sem volt soha? :D De ha te így gondolod, és semmit sem akarsz tenni, hogy jobb legyen, akkor ez van, neked ez jutott, további szép siránkozást
2021. jan. 7. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje a család alapításának.
2021. jan. 7. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Az még nem jelenti azt hogy nem éltem eleget. Nagyon sok helyen megfordultam már életem során, nagyon sokféle emberrel kerültem kapcsolatba.

2021. jan. 7. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én szememben ilyen, mikor egy ember gyenge és inkább feladja, mint hogy tovább kutassa a boldogságát. De persze nem az én életem, szóval nyilván nem érdekel.

Szerintem az élt eleget, aki a lehető legtöbb mindent megtapasztalta, amit csak egy átlagos ember megtapasztalhat a körményeihez képest...

De ha te úgy gondolod, hogy te már minden számodra lényegesen túl vagy, akkor végképp már csak az önsajnálat és értelmetlen siránkozás maradt neked.

2021. jan. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!