Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék amerikába küldeni...

Szeretnék amerikába küldeni egy levelet és egy nyakláncot egy személynek el tudom küldeni levélként ?

Figyelt kérdés
Tehát a posta oldalán azt írják hogy 50 g és 500 g és 2 kg ig lehet levelet küldeni , a fölött már csomagnak minősül , tehát a nyaklánc 1.5 g összesen ezért elküldhetem 50 g os levélnek , de mivel ékszer ezért nincs valami külön díj vagy szabály ? Ja és ha tértivevényesen adom fel akkor mennyi a garancia hogy el is jut az adott személyhez ? Vagy nincs semmi garancia arra hogy már a szállítás során nem bontják fel és lopják el ? Akik már küldtek ki levelet ti hogy csináltátok mik a tapasztalataitok ? Vagy eggyátalán hogy lenne érdemes ezt küldenem szerintetek ?

2021. jan. 6. 13:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A gls meg a dpb szerintem csak itthon és max európában megbízható , a fedex és a ups viszont úgy tudom hogy amerikában elég népszerűek ,tehát ha oda ki jut a csomag akkor ők már kézbesítik rendesen valószínűleg
2021. jan. 6. 14:17
 12/14 BlackSword ***** válasza:

1 napos üzleti csomag, értékbiztosítással 50.000 ft-ig 2065 ft... ennyi, csütörtökön feladod, pénteken kiviszi a futár...

A másik meg az, hogy senki nem fogja az állását kockáztatni egy másfél grammos nyakláncért...

2021. jan. 6. 19:53
 13/14 BlackSword ***** válasza:
Sztornó az előző válasz... most olvastam, hogy usa... akkor sima levelnél vámaru nyilatkozat, ajánlottnál is, de az nyomonkövethető
2021. jan. 6. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Csomagold be rendesen nehogy sérülten érkezzen.
2021. jan. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!