Az Észbontók, Maradj Talpon és hasonló tévés műsorokban az emberek tényleg ennyire hülyék?
Nem tudom eldönteni, de tényleg.
Mind megjátsza magát, ezért kapja a fizetését, vagy direkt ilyen sötéteket gyűjtenek? Vagy ez lenne a magyar norma?
A maradj talponban is voltak ám olyanok akik a feléig sem tudtak elmenni.
Otthon szét röhögtük magunkat a családdal, a 15 éves húgom elvileg már 8-szor nyert 10m Ft-ot :D :D Tuti megjátszák magukat.
Töri érettségin ugyanaz megy, mint a maraj talponban. Én már csa ktudom, 2016-ban érettségiztem. Csak ott nincsenek megadva a mássalhangzók. Egy idő után már kezd unalmas lenni.
A maradj talpon szerintem igazi. Azért ha nézegetsz ilyen kozvelemenykutatasos videokat egyszeru altalanos muveltsegi kerdesekkel, orbitalis amit hallasz bennuk. Azokhoz kepest a maradj talponban MTA professzorok játszanak.
Az eszbontok pedig 90%ban megjátszott szerintem. Viszont dicseretes, hogy mennyire jól elő tudják adni a hulyet.
Ja meg amikor a facén megjelenik egy olyan poszt, hogy mennyi 1+2x3
És vagy 200-an írják, hogy úúú 9. aki mást mond az hülye.
Nabaszki. Csak én emlékszem arra, hogy a szorzás magasabb rendű művelet, mint az összeadás? 1+ (2x3) 1+6=7 a válasz 7. NAGYON nem mindegy
Az észbontókban kételkedek. Nem tudom elképzelni, hogy honnan tudnának annyi hülye embert összeszedni úgy, hogy még fizetnek is érte...
A Maradj talpon az reális. Az #5-ös hozzászólásba belegondolva pedig: nyilván sokkal egyszerűbb, amikor nem megy tétre. Azért az izgalom, a nyomás és az, hogy látod, hogy pörög az idő, elég sokat számítanak.
Hidd el vannak olyan buta emberek mint az észbontók, mesélek neked valamit, középiskolában biológiai órán,tanár feltett egy kérdést egy lánynak, ami így szólt: mondj 50-100 között egy egész számot
Válasza 20 😂,szerintem már direkt szopatasból őt hívta ki felelni
#8 vagyok
Nagyon sok ilyen sztorit tudnék mondani,hidd el vannak buta emberek.
A másik meg az,hogy az a legdurvább az észbontókban,hogy néha még én sem tudom a választ.😂😭
Őszinte leszek leérettségiztem,szereztem 2 szakmát van egy alap/közephalado német nyelvvizsgám,de amióta nem járok iskolába nagyon úgy érzem magamon,hogy butáb lettem, szoktam honfoglalózni hétvégén és egyszerűen akkor döbbenek rá,hogy baszki én ezt nem tudom
Az Észbontókban -sajnos- valósak a szereplők.
A legtöbbje még érettségizett is.
De ha nem hiszed, akkor itt van példának egy kérdés, ahol a kérdező, még oda sem kerülne be.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!