Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Doktori cím felvétele?

Doktori cím felvétele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most diplomáztam a jogi egyetemen és érdekelne, hogy felvettétek-e vagy sem a doktori címet.

2021. jan. 5. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Mármint a személyi okmányokat "átírattuk"-e?
2021. jan. 5. 13:12
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Phd-ztál, vagy kisdoktori?
2021. jan. 5. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
2-es, mit értetlenkedsz? Végzett jogász, tehát dr.
2021. jan. 5. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
kisdoktori, és ha jól emlékszem, itt olvastam egy kérdésre, hogy az ügyvédi kamarai tagsághoz kötelező (anélkül meg ugye nem nagyon dolgozhatsz)
2021. jan. 5. 13:32
 5/11 A kérdező kommentje:
1.válaszoló,igen, átírattátok-e a személyi okmányokat.
2021. jan. 5. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem fel. Irritálnak az ilyen "PhD vagy kisdoktori?" típusú emberek. Meg a "jogászok nem is érdemlik meg" emberek és nincs kedvem erről csevegni állandóan.
2021. jan. 9. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Én jogász vagyok, decemberben írattam át az okmanyokat. Elkezdtem mindent kitölteni kis dr. -ral, de az ügyintéző rám szólt h az nagy Dr. es mindent újra ki kellett töltenem. Itthon rákerestem és semmi hivatalos infót nem találtam h kis dr vagy nagy Dr vagyok. Szóval jogászként, hivatalos iratokban nagy Dr. mégse állt meg a világ.
2021. jan. 14. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
Azért nagy betű, mert mondat elején van. Viccen kívül :)
2021. jan. 14. 19:11
 9/11 A kérdező kommentje:
7.válaszoló, arra emlékszel, hogy milyen nyomtatványt kell kitölteni vagy milyen ügyfajta ez? A kormányablakos időpontfoglaláshoz kellene megadni, de nem találtam róla semmi információt. Esetleg "Személyigazolvány cseréje adatváltozás miatt"? Valamint az is érdekelne, hogy fizetős-e az eljárás.
2021. jan. 18. 11:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Ingyenes, csak a jogsi fizetős. 3 ezer Ft körül van. Mindenhol az adtváltozásos ügyfajtát válaszd. Személyi, lakcím kártya, jogsi, taj kártya. Ezeket kormányablakban megcsinálják. Nekem decemberben 1 hét alatt megjöttek az új kártyák. Egyedül az adó volt hosszabb idő. Az majdnem 6 hét volt. De azt a nav csinálja.
2021. jan. 18. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!