Szerintetek levágassam a hajam vállig? Mostanába nagy divat lett és nekem is nagyon tetszik, de nem tudom levágassame. Szerintetek egy lánynak hosszan szebb ahaja vagy röviden?
A vállig érő haj, még nem rövid.
Ha kedvet van kipróbálni valami újat, akkor jó választás.
Az, hogy melyik szebb, attól függ milyen a haj.
Mindenképp az ápolt egészséges haj.A hosszú is csak akkor,ha nincs eltöredezve a vége, vagy nem zsíros.A rövidnél egy arcához illő fazon,igényes vágással,tud nagyon jó lenni.
Nekem majdnem derékig ért már. Nyár végére nehezen kezelhetővé vált, hullani kezdett, nem szerettem. Régóta érett már, hogy levágatom, hát egy nap mérges lettem és megtettem. Azt kértem, hogy váll fölé érjen, de fül alá sikerült belőni. (Még jó, hogy nem fül alá érőre kértem...)
Nem bántam meg, de nekem is csak akkor áll jól, ha formázom minden áldott nap. Sokan megdicsérik, de nekem ezzel sokkal több meló van, mint a hosszúval volt. Ha más nem, akkor azt felkötöttem kontyba és jó volt úgy is... Ennél ez nem működik és jobban is zsírosodik amióta rövid, vagyis lehet hogy gyorsabban mosom/szárítom, de gyakrabban kell.
Szóval hiányzik a hosszú, de azt nem mondom, hogy megbántam. Régóta gondolkodtam már rajta, kipróbáltam, örülök, hogy tökös voltam. Egy darabig nem kell vágatnom belőle. :D
Nekem a hosszú és a rövid haj is tetszik, ha illik az illetőhöz. De ne az alapján dönts, hogy másnak mi tetszik. Azt neked kell tudni, hogy illene-e hozzád.
Én úgy próbálgattam a rövid hajakat magamon, hogy a fejem tetején összecsavartam a hajamat, azt ketté választottam és úgy néztem meg, hogy hogy állna az adott hossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!