Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit érez egy troll, amikor...

Mit érez egy troll, amikor trollkodik? Mi ennek a magatartásnak a lélektani háttere?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 11:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a magány az egyik fő oka. Jó példa erre pár itteni ismerős troll, Bazsika, bombanős troll, eszkimós troll.
2021. jan. 5. 12:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A trollkodásnak vannak fokozatai. A mindig személyeskedő, okoskodó, rosszindulatú, kötekedő trolloktól kezdve a vicces nem bántó trollkodásig terjed a skála. Pl. a múltkor valaki középkori vagy régebbi lófajtát keresett én meg válaszoltam neki hogy a trójai ló.
2021. jan. 5. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
#11 ki az eszkimós?
2021. jan. 5. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak vicceskedő troll vagyok olykor. Azért csinálom, mert szórakoztat. Személyesen is szoktam hasonlót, azon általában nevetnek az emberek és egyben el is küldenek a fenébe (azt se negatívan). XD Gondolom, néha egy kicsit szeretek szerepelni.
2021. jan. 5. 12:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor valaki nem is szándékosan trollkodik, csak nem tudja elviselni, hogy másnak ellenvéleménye van, vagy jobban ért a témához. Ilyenkor a védhetetlent is védi, amíg ott nem hagyják. Még pszeudotudományos elemeket is hajlandó bevetni, csak az ő állításai legyenek igazolva.

Tipikusan olyan emberek, akiket a való életben nem hallgatnak meg, szavuk sincs, vagy nem merik kinyitni a szájukat a csoportban.

Névtelenül viszont már nem tudják elviselni, hogy nem övék az utolsó szó, főleg olyan témában, amiben jónak gondolják magukat.

Pont most olvastam a német okkultizmus hívőiről, akiket kiröhögtek mindaddig, amíg a náci párt és Himmler fel nem karolta őket és meg nem alakították a pénzzel kitömött okkultista társaságukat. Akkor a trollokból lettek a szószólók.

2021. jan. 5. 12:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Csomó bullshit kérdés van ezzel a kulcsszóval.

Olvasgass. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=eszkimó

2021. jan. 5. 12:30
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 ja az :D azokon mostanában átsiklik a szemem
2021. jan. 5. 12:32
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Érdekes volt olvasni, hogy ennek is vannak fokozatai.

A kérdés feltevésekor egyébként még a névtelenül vagy álnéven irogató, bántó és személyeskedő trollokra gondoltam...

2021. jan. 5. 12:34
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen troll emberek jelentős része pszichopata. Agyilag hülyék, és nincs másra agyi kapacitásuk, csak a másikat oltogatni, lealázni.

Szerencsétlen véglények..

2021. jan. 5. 13:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán szoktam trollkodni, és olyankor jön rám amikor nagyon elfáradok egy-két stesszes hét után. És ilyenkor úgy érzem hogy kiadom magamból azt a sok sz.rságot ami felgyűlt bennem. De szinte soha nemveszem észre hog trollkodok, csak amikután már írtam 4-5 választ és visszaolvasom. Azután pedig szégyenlem magam.
2021. jan. 7. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!