Az embereket miért hajtja annyira a pénzszerzési vágy?
Figyelt kérdés
amikor állitólag a pénz nem is boldogit2021. jan. 4. 19:36
11/13 anonim válasza:
Na ez igaz,engem egyáltalán nem boldogít,ki mentem külföldre szép minden,kerestem is pénzt de egyszerűen nem voltam tőle boldogabb mert egyedül voltam.
Hiába ettem finom kajákat,mentem ide-oda egyedül semmi sem volt mindig jó,hiába vettem dolgokat engem a tárgyak nem boldogítottak,pedig nem vagyok valami nagy társosági ember de egyedül hiába van pénze az embernek ha nem tudja kivel az élvezni.
22F
12/13 anonim válasza:
Addig nem boldogít, amíg meg nem érzi az "ízét", ez is kb. olyan, mint az alvilág, aminek "nincs romantikája:
13/13 anonim válasza:
Mert ostoba materialista mind, akit csak a saját jóléte érdekel. És még nem jöttek rá, hogy ez a felfogás sehová sem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!