Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csaaaajok! Mi a fiú ideálotok?

Csaaaajok! Mi a fiú ideálotok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 02:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
9es, sok sikert. 🤣🤣🤣
2021. jan. 3. 08:11
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem írtam lehetetlen, teljesíthetetlen dolgokat.

De érdekel (akár mástól is, mint mondjuk a #10-es), hogy ebben mi a lehetetlen vagy nevetséges, ami miatt ennyire reménytelennek tűnik a dolog.

2021. jan. 3. 08:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, én pl ilyesmi vagyok, talán gyakran elbizonytalanodok kapcsolatot érintő döntésekben, sajna sokszor magam elé helyezem a másik félt, de ha valami nagyon nem tetszik, akkor nem engedek. De alapvetően kompromisszumos megoldásokat preferálom. Szerintem baromi kevés az olyan

férfi, aki az általad leírtaknak teljesen megfelel.

2021. jan. 3. 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:
97%

#10 A többség kizárólag annyit írt le, hogy a férfi legyen egy normális ember, akivel nem taszítják egymást. Még a külsőre sem mertek írni semmit, mert tudják, hogy ha annyit írnak, hogy "ne legyen hájas zsírdisznó" akkor az itteni konda jön, és a fejüket veszi a nagy felszínességükért. Ha ez neked álmodozás, akkor te mi alapján választasz párt? "Ha lyuk van rajta, és van pulzusa, akkor nekem megfelel"?

Mondjuk annyiban igazad van, hogy a férfiak 90%a még olyan alapvető emberi kritériumoknak sem felel meg, mint hogy kedves, intelligens, és legyen számára fontos a társa. Bezzeg a sok hülye amcsi film elhitette velünk, hogy egy férfiban meglehet egyszerre mindez.

2021. jan. 3. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
A Trainspottingban a fiatal Ewan McGregor.
2021. jan. 3. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
#2 Nagyon jó lenne veled találkozni,mint ha egy lenne a gondolkodásunk.
2021. jan. 3. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Külső: mint Maluma,

izmosnak nem muszáj lenni

Belső: humoros, figyelmes, udvarias, őszinte, igényes, intelligens, talpraesett, megbízható, 'apaságra vágyó'

Szerencsére a párom kishíjján ilyen.

23L

2021. jan. 8. 05:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!