Csaaaajok! Mi a fiú ideálotok?

Szerintem nem írtam lehetetlen, teljesíthetetlen dolgokat.
De érdekel (akár mástól is, mint mondjuk a #10-es), hogy ebben mi a lehetetlen vagy nevetséges, ami miatt ennyire reménytelennek tűnik a dolog.

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, én pl ilyesmi vagyok, talán gyakran elbizonytalanodok kapcsolatot érintő döntésekben, sajna sokszor magam elé helyezem a másik félt, de ha valami nagyon nem tetszik, akkor nem engedek. De alapvetően kompromisszumos megoldásokat preferálom. Szerintem baromi kevés az olyan
férfi, aki az általad leírtaknak teljesen megfelel.

#10 A többség kizárólag annyit írt le, hogy a férfi legyen egy normális ember, akivel nem taszítják egymást. Még a külsőre sem mertek írni semmit, mert tudják, hogy ha annyit írnak, hogy "ne legyen hájas zsírdisznó" akkor az itteni konda jön, és a fejüket veszi a nagy felszínességükért. Ha ez neked álmodozás, akkor te mi alapján választasz párt? "Ha lyuk van rajta, és van pulzusa, akkor nekem megfelel"?
Mondjuk annyiban igazad van, hogy a férfiak 90%a még olyan alapvető emberi kritériumoknak sem felel meg, mint hogy kedves, intelligens, és legyen számára fontos a társa. Bezzeg a sok hülye amcsi film elhitette velünk, hogy egy férfiban meglehet egyszerre mindez.

Külső: mint Maluma,
izmosnak nem muszáj lenni
Belső: humoros, figyelmes, udvarias, őszinte, igényes, intelligens, talpraesett, megbízható, 'apaságra vágyó'
Szerencsére a párom kishíjján ilyen.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!