Nem merek ráírni egy lányra, de viszont ha rszánnám valahogy magam sem tudnék mivel. Szerintetek hogyan írjak rá? Mit írhatnék neki?
Miért lenne késő Boldog Új Évet kívánni. Az ismeretség hogyanját azért kérdezném mert ez is lehet kiinduló pontja a chat-nek.
Nem adtál választ a kérdéseimre így nem olyan egyszerű segíteni hogy hogy tartsd szóval.
"Szia, nem zavarlak? Hogy vagy?"
Ezt szerintem így semmiképp se használd. Legalábbis chatben. Írj rá egyszerűen, hogy mizu, hogy teltek az ünnepek, tett-e újévi fogadalmat stb. Úgyis akkor ír amikor akar és ráér. Az egyik legirritálóbb dolog, ha valaki azzal ír rám, hogy nem zavar-e. Senkitől se kell engedélyt kérned, hogy ráírjál bárkire is.
Engem a mizu zavarna, sőt utálom az ilyen köszönést.
A nem zavarlak hogy vagy szimpatikusabb, de amit irtak előrébb hogy Boldog Új Évet! Hogy telik a napod? Kiegészítve egy hogy vagy? kérdéssel teljesen jó. Bővebben akkor tudnánk tipped adni, ha a kérdező válaszolt volna a kérdéseimre.
Hogy ismerted meg és min szándékozol neki írni? Ezen két kérdésre nem válaszoltál.
Ugyanis az nem válasz hogy régóta ismered.
Akkor kérdezd meg emlékszik-e a közös társasági összejövetelekre.
Pl. Szia! Boldog Új Évet! Képzeld eszembe jutottál a közös társasági összejövetelekről. Sosem értettem miért nem kezdtünk el beszélgetni akkor. Lenne kedved elkezdeni? Vagy irhatnád úgy is hogy beszélgetéssel folytatni. És ezután kérdezd meg mi lett vele azóta, mivel foglalkozik, hogy telnek a napjai, hogy van, talált e uj szabadidos tevekenyseget vagy jon e a legkozelebbi kozos bulira es ezekbol mar tudod tovabb vinni a beszelgetest. De azert ereztesd vele hogy nem akarsz tolakodo sem lenni. Majd hivd el talalkozora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!