Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet, hogy majd a COVID...

Lehet, hogy majd a COVID vakcinával becsippelnek majd minket?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 13:45
1 2 3
 11/23 Metionin ***** válasza:
88%
Láttál már chipet és annak a beadását pl. kutyának? Jó vastag tű kell hozzá és bőr alá adják, nem izomba kis tűvel mint egy oltást. Ha chipelni akarnák az embert, nem így csinálnák, hanem pl. még a kórházban ahol megszületünk hogy biztosan mindenkiben legyen, nem? Egyébként ha annyira meg akarnának figyelni random átlagembereket, akkor ott a fészbuk meg a google, még arról is tud ha elmész vécére :D
2021. jan. 2. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Megfigyelésre???

Aztán mit figyeljenek meg?

A telefonodon meg a szociális médián (facebook, stb.) keresztül pontosan tudják ki vagy, kiket ismersz, téged ki ismer, miket irogatsz stb. A bankkártyádon keresztül (meg a telefonodon keresztül is) simán kinyomozható, hol vagy jelenleg, meg mikor mennyit fizettél és miket vettél.

Személyigazolvány, lakcímkártya, jogosítvány: tudják, hogy nézel ki, stb.

Komolyan nem értem ezt a chip-mániát. Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy valaki ezt elhiggye...meg aztán tök átlagos hétköznapi embereket megfigyelni biztos álommeló lehetne...jó sok újságot kiolvasna szolgálat közben az ezért felelős személy.

2021. jan. 2. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Megfigyelésre a telefont, az internetet szokták használni, nem egy chipet. :D Mindenhova hordozod a zsebedben a telefonodat, amit bármikor be tudnak mérni, de ez téged nem érdekel, csak egy nem létező chiptől vagy megijedve? :D
2021. jan. 2. 16:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is mindig nevetek, hogy aki a chiptól fél, az akkor nyilván nem használ okostelefont, internetet, nem fizet bankkártyával, hanem teljesen off the grid? Hát nagyon nem hiszem.

Meg különben is, mi többet tudhatnak meg rólad? Nem nagyon van olyan info, ami még hiányzik nekik.

2021. jan. 2. 18:01
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Semmi sem kizárt,olyan ez a csipp mint az állatoknál,izomba adják fojadék formájában ezekután csipp lesz belőle,állítólag nem nagyon lehet kitapogatni.
2021. jan. 2. 19:11
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen felesleges.

Ott a szálaszámod,telefonod,valamint facebookod,amire kirakod az egész életed,kapcsolataid,stb.

2021. jan. 3. 08:28
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

"izomba adják fojadék formájában ezekután csipp lesz belőle"

:-OOO

:DDDDD

Ja, hogy a foJadekbol lesz majd a csipp, értem már! Most végre megvilagosodtam, hogy hogyan is gondoljátok! :DDD

2021. jan. 3. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:
92%

Pont most találtam erről egy videót, itt a válasz a kérdésedre, kérdező :D

https://www.youtube.com/watch?v=gQZgpb5Lh_k

2021. jan. 3. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó vagyok, ez meg 12 éves cikk, már akkor is rémisztgettek vele:

[link]

2021. jan. 3. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:
92%
Jaaaaaaj...
2021. jan. 3. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!