Lehet, hogy majd a COVID vakcinával becsippelnek majd minket?
Megfigyelésre???
Aztán mit figyeljenek meg?
A telefonodon meg a szociális médián (facebook, stb.) keresztül pontosan tudják ki vagy, kiket ismersz, téged ki ismer, miket irogatsz stb. A bankkártyádon keresztül (meg a telefonodon keresztül is) simán kinyomozható, hol vagy jelenleg, meg mikor mennyit fizettél és miket vettél.
Személyigazolvány, lakcímkártya, jogosítvány: tudják, hogy nézel ki, stb.
Komolyan nem értem ezt a chip-mániát. Mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy valaki ezt elhiggye...meg aztán tök átlagos hétköznapi embereket megfigyelni biztos álommeló lehetne...jó sok újságot kiolvasna szolgálat közben az ezért felelős személy.
Ezen én is mindig nevetek, hogy aki a chiptól fél, az akkor nyilván nem használ okostelefont, internetet, nem fizet bankkártyával, hanem teljesen off the grid? Hát nagyon nem hiszem.
Meg különben is, mi többet tudhatnak meg rólad? Nem nagyon van olyan info, ami még hiányzik nekik.
Teljesen felesleges.
Ott a szálaszámod,telefonod,valamint facebookod,amire kirakod az egész életed,kapcsolataid,stb.
"izomba adják fojadék formájában ezekután csipp lesz belőle"
:-OOO
:DDDDD
Ja, hogy a foJadekbol lesz majd a csipp, értem már! Most végre megvilagosodtam, hogy hogyan is gondoljátok! :DDD
Pont most találtam erről egy videót, itt a válasz a kérdésedre, kérdező :D
Utolsó vagyok, ez meg 12 éves cikk, már akkor is rémisztgettek vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!