Szerintetek ez így jogos volt? Vélemény?
Figyelt kérdés
Van 2 nagyon jó bnőm. Most legyenek A. És B. Kb 10 éve barátok voltak már, de történt egy összeveszes (olyan dolog miatt, ami minden barátságban megesik). Próbáltam pártatlan maradni, mert mindkettőt csípem. Viszont A. kitalálta, hogy bosszút áll B.-n. Olyan módszerekkel: h mondjuk A. Üzenetben el kezdett vkit ki viccelni B. Folytatta, ahogy szokták is. Csak ezt A. Továbbította annak akiről ment a poénkodás és hozza tette hogy ő nem is így gondolja amit irt csak B.-t provokálta hogy írja le mit gondol. Aztán ha bulizni mentünk direkt csinált hangfelvételeket ha B. Beszélt meg mindig akkor fotózta le ha szarul nézett ki... na mindegy én egy idő után meg sajnáltam már B.-t mert a háta mögött mindenkit ellene fordított A., viszont nem akarom h velem is megtegye így inkább B.-t hanyagoltam el idővel. Mit tettel volna a helyemben? A. Részéről jogos szerintetek egy ilyen önkéntes “igazságszolgáltatás” (ahogy ő nevezi)?2020. dec. 29. 16:23
1/9 anonim válasza:
Undorító az A, de te is amiért az ő pártját fogtad a gusztustalanságban. B helyében egyikőtökhöz se szólnék többet, szarjatok sünt. Két ilyen barátnak álcázott féreg mellett nincs szükség ellenségre.
2/9 anonim válasza:
Hogy lenne már jogos? Nem az volt, hogy barátok? Ilyet egy barát nem csinál. De te sem vagy semmi, hogy ezt pártoltad. Mert hogy nem voltál pártatlan egy kicsit sem.
3/9 anonim válasza:
Felnőtt emberek így viselkednek... Istenem segíts
4/9 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy veled is megtegye ugyanazt, akkor mégis miért engedted azt, hogy mással csinálja??? Maradj nyugodtan A-val, egymásnak valók vagytok. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Mert nem ismered A.-t hogy mennyire tudja manipulálni az embereket meg zsarolni. És ez már 1 éve volt, B-rol azóta nem hallottam, csak annyit tudok h eléggé megviselte a dolog pszichésen és bűntudatom van
2020. dec. 29. 17:17
6/9 anonim válasza:
5 Te meg ismered és így is barátkozol vele. Szépítheted amennyire akarod, de madarat tolláról, ugyanakkora hulladékok vagytok mindketten. Bűntudat, persze, mesélj még :D
7/9 A kérdező kommentje:
Hat jó mondhatod a magadét azért B sem volt szent, folyton kiviccelt másokat a hátuk mögött. Mondjuk ezt csak köztünk tette, de akkor is, mások előtt meg mindig csak a jofejt adta.
Én csak arra voltam kiváncsi h szerintetek is túlzás e egy ilyes fajta bosszú
2020. dec. 29. 17:27
9/9 anonim válasza:
Maximalisan tulzas! Es neked sem egy eletbiztositas egy ilyen barat, mert ha osszevesztek, veled is ugyanezt fogja csinalni. Igy nem bizhatsz meg benne meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!