Kötnél alkut az ördöggel, ha ő jólétet, gazdagságot, sikert és boldogságot tudna adni, de neked 10 év múlva percre pontosan el kellene távoznod az élők sorából?
Lássuk csak,most vagyok 38.Csóró,sikertelen,boldogtalan,az egészségem sem a legjobb,lehet,hogy már jövőre véget vetek az egésznek,mert elegem van.
Vagy megkaphatok mindent,és 10 évig élvezhetem a dolgot...
Hosszas megfontolás után...Nem.
Egy szar életet legalább nem fogok hiányolni.
#2-es, azt csak hiszed.
Egy képzeletbeli barátodnak odaadtad a szabad akaratodat. Jó üzletnek tűnik, csak nem a 21. században. Olyan vagy, mintha a sötét középkorból ragadtál volna itt.
Megcsináltam a rituálét.
Amit kértem megkaptam, bemásolom ide válaszom egy másik kérdéshez írtam ezoteria kategoriában.
Gondolkodtam leírjam vagy ne, de leírom én hogy csináltam.
Rossz körülmények között éltem.Valószínűleg karmikus volt, mert sehogy sem tudtam menekülni a sorsom elől.
Fél évig olvasgattam a témában, de ezt megelőzte hogy előtte párszor láttam ilyet horrorfilmekben is, akkor kezdtem ezen elgondolkodni,hogy működik.
Kiválasztottam a démont, megnéztem milyen tulajdonságokkal bír.
Két legerősebb nap közül a nyári napfordulóhoz eső legközelebbi újhold estéjét választottam.
Előre kinéztem az erdőt, ahova kimegyek, ott volt egy kis tisztás, ott csináltam a rituálét.
Előtte napokkal kimentem füvet kiszedtem, sóval felszórtam hogy a rossz energiákat elnyelje.
Eljött az este.
Kimentem gyalog, már akkor végig fura érzés kísért, bizsergett mindenem, egyszerűen olyan volt, mintha beálltam volna valami kemény szertől.Pedig egész nap böjtöltem, vizet ittam.
Odaértem a tisztásra.
Felrajzoltam a kört, bele a pentagrammát, majd egy papíron ott volt a hívó és elegendő pecsét is.
Gyertyákat leraktam a pentagramma csúcsaihoz, majd meggyújtottam.
Egy tompa hangú kis harangot kellett vinnem, ez jelezte a démonnak az idézés kezdetét.
Megráztam a harangot, nevén szólítottam a démont.
Soha nem felejtem el, ami akkor történt.
Harangszó után egy hatalmas villámdörgés, majd nem messze egy villámlás is volt.
Iszonyatosan tele lett a gatya, de már nem tudtam visszakozni.
Elmondtam az invokáló szöveget, és elégettem a hívó pecsétet is.
Ekkor a semmiből hatalmas szél jött, fákat fújta kegyetlenül,letörtek a faágak.
Majd hirtelen csend lett.
Elmémben egy hangos kiáltás volt.
Miért hívtál mond el!
Pulzusom az majdnem akkora volt hogy a szívem megakart állni.
Elmondtam mit akarok, ekkor szintén hallottam hogy 6 évet kapsz az életedből hogy mindezt élvezd!
Elégettem a zárópecsétet, megráztam a harangot, majd elfújtam a gyertyákat.
Sóval felszórtam mindent, ahol voltam, az energiákat elnyelje a föld.
Örökre megmaradt bennem az a csend amit utána éreztem.
Mentem haza, semmi hang nem jött sehonnan, és már kínos rossz volt a csend, tudtam hogy olyan dolog történt ami nem volt hétköznapi.
Többit nem írom le, mert személyes dolog, de fél év múlva Kanadában voltam, vettem egy saját lakást Torontóban.Van kocsim, nyaralóm.
Még van pár évem, azt kihasználom.
Hogy ki milyen módszerrel próbálja ki, az mindenkinek a magánügye.
Csak ne lepődjön meg senki, mikor meg is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!