Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Na ki hány kilót hízott...

Na ki hány kilót hízott karácsony alatt?

Figyelt kérdés

December 23 - 88

December 27 - 89.5 😁

175 cm/F

2020. dec. 27. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Én nem csak karácsonykor eszek finomakat, hanem mindennap, szóval ugyanannyi vagyok, mint előtte :D
2020. dec. 27. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Én karácsonykor sem eszek szemétkaját, így nem híztam semennyit. ;)
2020. dec. 27. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Én úgy tudtam,hogy nem lehet ennyi idő alatt tényleges zsírt leadni.Amit többlet súlyként érzékel az ember,az valójában víz visszatartása meg puffadás.

Szóval nem,nem híztam.Nem szoktam egyébként sem "szemét kaját"enni.Ez a kifejezés egyébként rettenetesen nagy fa..Ság.Muért lenne szemét valami,ami fehér lisztből készül?Vagy cukorból?Én sem szeretem ezeket fogyasztani,mert nálam narancsbőrt okoz.De mértékkel mindent lehet.Én nagyon egészségesen érkezem.De ha valaki azt mondja,hogy szemét étel,akkor a másik ember könnyen érezheti úgy,mint,ha a másik lenézné őt az étkezési szokásai miatt.Van benne egy kis felsőbbrendűségi dolog.Szerintem.

2020. dec. 27. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Ki olyan hülye, hogy ezt méregesse? Meg különben is, plusz-mínusz 1-2 kiló kijön abból, hogy mennyit iszol, meg mennyit szarsz.
2020. dec. 27. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

13:10 vagyok.

Nem a többi embert szerettem volna megbántani, hanem csak a cukros ételeket illettem hozzájuk illő jelzővel.

Volt egy nagyon nehéz időszaka az életemnek, amikor bánatomban egész nap csak zabáltam és pár hónap alatt tíz kiló feljött rám a semmiből.

Mivel a mai napig nem tudtam az egészet leadni, ezért nagyon undorodok a hízlaló ételektől és haragszok magamra ezért.

Úgy néz ki, hogy soha többé nem leszek olyan vékony és szép, mint pár éve voltam. :(

Ha valakit megbántottam, tőle bocsánatot kérek! ^^

A szemét kaja meg ott rohadjon meg a kukában akkor is! :D

2020. dec. 27. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit nem híztam.
2020. dec. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!