Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kellett idáig fajulnia...

Miért kellett idáig fajulnia a késelős lövöldözésnek?

Figyelt kérdés

Megint az van, hogy nem mernek cselekedni. Hol amrad a felszólítás?

1. megérkeznek, elmondják miért, kiért vannak itt. igazolják magukat

2. felszólítják, hogy váljon meg mindennemű fegyvertől (amgyarán dobja el)

3. ha ezt többszöri felszólításra sem teszi fel, akkor közvetlen életveszély elhárítása miatt agyon kell lőni.

Ennyi az egész, nem értem miért kell szarozni. Amerikában mindenki tudja, hogy autós igazoltatáskor ha benyúlsz a zsebedbe akkor azt a halottkém fogja már csak kivenni. és tessék. csoda, hogy túlélte a rendőr. Előbb kellett volna cselekedni :(

Már onnantól, hogy nem dobja el a kést, és a távolságot sem tartja, sőt csökkenti már RÉGEN a kézben kellett volna, hogy legyen a pisztoly. Anno mi ezt így tanultuk.

Igaz, én nem voltam járőr, csupán ügyintéző, úgym. irodista, de attól még ugyanolyan elméletet kaptunk. Ogynaúgy ott lógott a PA az oldalunkon.

Amúgy meg ilyen agresszív valszeg tudatmódosító szer hatása alatt álló fegyveres személyhez nem megyünk közel. Mert még ha neki is rohan a rendőrnek akkor ugye alapból a kezében a lőfegyver és tűzkész állapotban van. Futtában le tudja lőni a támadóját.

2020. dec. 25. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom a nyáron szerelt le. Tette ezt többek között azért, mert olyan gyalázatosan kevesen voltak, hogy cigány perpatvarhoz is egyedül! küldték ki. Annyit mondott a főnök, hogy csak óvatosan, mert nem tud több embert adni.
2020. dec. 25. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Be kell vetni a titkarsagot es a hivatali tiszteket hiany esetén , ezek iranyitanak van fegyverük stb . Hozzak be a 3 hónap sorkatonaságot kemény hasznos kiképzéssel sok jarőrködéssel . Balhék eseten a tek megy ki vagy 5 kocsi civil jarőr vegyesen .
2020. dec. 25. 17:44
 13/15 A kérdező kommentje:

nem nem nem. félre értitek. Az elfajulás alatt azt értem, hogy már megszúrta a rendőrt.

Az, hogy az ilyen drogos őrjöngő állatot lelövik az természetes. Ez a módja az ártalmatlanításának, mert MÁS NINCS! Szomorú dolog, de sajnos ez van. Ez van, mert máshogy nem lehet.

2020. dec. 25. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
Az USA tényleg mélyen tisztelt milliók megmentéséért
2020. dec. 26. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Szerintem azért fajult idáig, mert ha a rendőr intézkedik, akkor azonnal előkerül 10 mobil és mindenki videóra veszi (az előzményeket már nem), aztán közfelháborodás lesz és végül a rendőrt hurcolják meg. Így szerencsétlenek már csak végszügség esetén alkalmaznak erőszakot.

Szarok a törvények, a rendőrnek semmi tekintélye, ezért merik őket megtámadni. Ha a 30 fős cigánybandában kilőhetnék a hangadót, akkor rögtön nem mennének nekik vasvillával, hanem meghúznák magukat.

2020. dec. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!