Ilyet hogy tehet egy fodrász?
Az imént voltam fodrászkodni. Évek óta odajárok egyébként de ilyet még nem tapasztaltam.
Szóval az történt, hogy bementem (én már akkor furcsálltam, hogy szokatlan módon nem kezdeményezett beszélgetést) majd elkezdett nyírni de folyamatosan köhögött, krákogott és nagyon furcsa hangok távoztak belőle. Aztán egyszer kiszaladt a mosdóba kiköpni a felköhögött váladékát ezután kézmosás nélkül ugyanúgy fogdosta a fejemet és lihegte a nyakamba a levegőt.
Megkérdeztem tőle mi a helyzet feléjük aztán akkor vallotta be, hogy már egy hete benne van valami komoly megbetegedésben, nagyon fáradt, levert és folyamatosan köhög. Hát engemet akkor úgy levert a víz hirtelen.
Ami mindennek a teteje, hogy se maszk, se gumikesztyű nem volt rajta.
Mit gondoltok erről? Hogy lehet ilyenre képes egy fodrász? Most nem feltétlenül a koronavírus miatt született meg ez a kérdés, mert ha nincs koronavírus ezt akkor is hatalmas felelőtlenségnek gondolom. De egy világjárvány idején ez csak hab a tortán.
Lehet nekem 20 évesen kutya bajom nem lesz de édesanyám gyenge immunrendszerű, egy enyhe influenza kidönti, ő akár bele is halhat ha hazahoztam valamit...
Ja és, hogy még mindig tetőzhessük, azt is bevallotta, hogy délután indul rokonlátogatóba...
Na várjunk már picit.
Minek ültél be a székébe, egyáltalán miért mentél be az üzletbe, ha láttad, hogy nem visel maszkot? Egy felelőtlen ember helyett nem gondolkodhatsz, viszont magadért érdemes.
#1 Mert nincs egy fodrász sem a városban aki maszkot viselne. Akkor meg már mindegy, hogy melyiket választom.
Annyira azért nem vagyok parázós, hogy csakazért dzsungelt növesszek a hajamon, mert járvány van. De azért amikor tudja maga is, hogy beteg akkor azért elvárná az ember a maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!