Greta Thunberg szerintetek helyes csaj?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 19:24
41/50 anonim válasza:
Ha csak a kinezetet nezzuk: nem. 18 evesen ugy nez ki, mint aki max 12 lenne.
42/50 anonim válasza:
"Később enyhe Asperger-szindrómával, szelektív mutizmussal, és obszesszív-kompulzív zavarral diagnosztizálták." -- Wikipedia
Szóval igen, nem elég, hogy szerencsétlennek ilyen meg olyan bajai vannak, de ezért ki is használják. Amiről lehet saját magának még mindig halvány lila gőze sincs.
43/50 anonim válasza:
@40. vagyok nem tom miert vagyok lepontozva csak elmondtam a velemenyemet...
44/50 A kérdező kommentje:
43
Véleményed lehet, azzal nincs baj, de meg kell tanulnod normálisan kifejezni azt.
2021. febr. 8. 12:59
45/50 anonim válasza:
@44. jo mindegy akkor is csunya
46/50 anonim válasza:
Helyesnek sztem nem az, nem nyert a genetikai lottón. Átlag alsó kategória azért, a ronda nem ilyen. Emberileg szimpatikus, még ha nekem túl radikális is.
48/50 anonim válasza:
49/50 Thunderfairy válasza:
48-as. Normális képet nem tudtál feltenni róla???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!