Greta Thunberg szerintetek helyes csaj?
31
Gerjednék? Ezt miből gondolod? Ne magadból indulj ki!
Na jó. Én most válaszolok először erre a kérdésre, azok után, hogy mindent elolvastam, amit előttem írtak.
Mivel a kérdés nem a tevékenységére vonatkozott, hanem a lány kinézetére, akár teljesen el is tekinthetünk az előbbitől. A kinézetéről beszélve teljesen mindegy, hogy mit csinált, vagy csinál, hogy bábu-e, vagy sem, vagy hogy beteg-e, vagy sem. Nem tudom hogy tényleg beteg-e, vagy csak mondják, ezzel komolyan nem vagyok tisztában.
De személyes szubjektív véleményem szerint is aranyos lány. Főleg az első képen, amit a kérdező linkelt. De ehhez az is hozzátartozik, hogy nekem leginkább a "különleges" lányok tetszenek. Ne értsetek félre! Olyanok, akikre a többség egyből rávágná, hogy csúnya. Nekem a külső szempontjából azok jönnek be, akiken azért akad meg az ember szeme, mert nem látni olyat minden nap. Mondhatni meglátom a szépet a "csúnyácskában" is. Sajnos nem tudom jobban elmondani, de én ilyen vagyok, ez nálam így alakult ki. Úgy is tudom, hogy ez úgy se fog tetszeni az embereknek, és belém kötnek majd, tessék csak, pontozzatok le, bánom is én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!