Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Greta Thunberg szerintetek...

Greta Thunberg szerintetek helyes csaj?

Figyelt kérdés

2020. dec. 19. 19:24
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
13%
Azért,mert gerjedsz a szemmel is nagyon látható fogyatékos kislányra.
2020. dec. 21. 11:24
 32/50 A kérdező kommentje:

31

Gerjednék? Ezt miből gondolod? Ne magadból indulj ki!

2020. dec. 21. 12:34
 33/50 anonim ***** válasza:
85%

Na jó. Én most válaszolok először erre a kérdésre, azok után, hogy mindent elolvastam, amit előttem írtak.

Mivel a kérdés nem a tevékenységére vonatkozott, hanem a lány kinézetére, akár teljesen el is tekinthetünk az előbbitől. A kinézetéről beszélve teljesen mindegy, hogy mit csinált, vagy csinál, hogy bábu-e, vagy sem, vagy hogy beteg-e, vagy sem. Nem tudom hogy tényleg beteg-e, vagy csak mondják, ezzel komolyan nem vagyok tisztában.

De személyes szubjektív véleményem szerint is aranyos lány. Főleg az első képen, amit a kérdező linkelt. De ehhez az is hozzátartozik, hogy nekem leginkább a "különleges" lányok tetszenek. Ne értsetek félre! Olyanok, akikre a többség egyből rávágná, hogy csúnya. Nekem a külső szempontjából azok jönnek be, akiken azért akad meg az ember szeme, mert nem látni olyat minden nap. Mondhatni meglátom a szépet a "csúnyácskában" is. Sajnos nem tudom jobban elmondani, de én ilyen vagyok, ez nálam így alakult ki. Úgy is tudom, hogy ez úgy se fog tetszeni az embereknek, és belém kötnek majd, tessék csak, pontozzatok le, bánom is én.

2021. jan. 5. 23:46
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, ezt elfelejtettem. 33. válaszoló vagyok, tehát a 23:46-os. Hogy rám még azt se mondhatjátok hogy beteg, vagy pedofil, mert 18/f vagyok.
2021. jan. 6. 00:36
 35/50 A kérdező kommentje:
De miért lenne bárki is pedofil, ha azt mondja egy 17 éves lányra, hogy aranyos vagy helyes? Ja, egyébként épp a napokban ünnepelte a 18. születésnapját, isten éltesse! :)
2021. jan. 6. 00:48
 36/50 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2021. jan. 28. 09:19
 37/50 anonim ***** válasza:
76%
Az én olvasatomban egy unszimpatikus, hisztérikus, ripacskodó vakarcs, akiben kb annyi a nőiesség, mint egy tekercs wécépapírban.
2021. jan. 28. 19:02
 38/50 anonim ***** válasza:
59%
Igen helyes.
2021. jan. 28. 22:50
 39/50 anonim ***** válasza:
24%
Megnézném miután egy szintén 18 éves roma csaj elkapja és elbeszélgetnének egymással, akkor is helyes és nagypofájú csaj tudna e maradni?
2021. febr. 7. 13:37
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
fuj ronda bottal se nyulnek hozza
2021. febr. 7. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!