Velem mindig mindenki undok, de ma van a születésnapom. Kivételesen írnátok nekem valami kedveset?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 05:19
31/35 A kérdező kommentje:
"Mondjuk nem tudom hogy eshet jól valakinek teljesen idegenek köszöntése. Hogy jut valaki odáig, hogy neten éli az egész életét??" Nekem jólesik! Hidd el, hogy igenis jól tud esni idegen emberek kedvessége! Próbáld ki! És a neten élni jó!
2020. dec. 19. 23:46
32/35 A kérdező kommentje:
"Legalább nem itt élem az életem.". Te hol? Én például nem nyomkodom egész nap a telefonomat, sőt nincs is okostelefonom, mert nem akarok zombi lenni. A gépen sokat vagyok, mivel a munkám ilyen jellegű. Mellette természetesen tartok szüneteket, amikor lájtosabb dolgokat csinálok pihenésképpen, pl. játszok, gyakorizok. Nem hinném, hogy én vagyok itt a legbetegebb ember. Bár lehet, hogy mégis, de valaki az is kell, hogy legyen :)
2020. dec. 19. 23:48
33/35 A kérdező kommentje:
Na, VÉGE! Mától újra lehet oltogatni! :)
2020. dec. 20. 03:07
34/35 anonim válasza:
Covid ellen kéred az oltást?
Az orosz vakcina jó lesz, vagy várjuk meg a kínait? :DD
(Amúgy utólag is boldog szülinapot kívánok! 😂)
35/35 A kérdező kommentje:
lol :D
2020. dec. 20. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!