Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találhatom meg Kovács...

Pszicho88 kérdése:

Hogy találhatom meg Kovács Árpád sci-fi Könyvírót?

Figyelt kérdés

Üdv!

Megint én vagyok a az a barom, aki igazságokat ír le itt.

Keresek egy könyvírót, aki sci-fi könyveket írt le és több érdekes felismerést tett a galaktikus háborúk terén.

Tudja valaki, hogy milyen mail címen telszámon érhetném el?

Már mindenhol kerestem.

Köszi.

#Árpád #kovács #kovács árpád
2020. dec. 19. 04:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A könyv kiadóját hívd fel telefonon, és ott érdeklődj.
2020. dec. 19. 04:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. mire hivatkozzak?

mennyi a valószínűsége, hogy kiadják az adatait?

2020. dec. 19. 04:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék tőle rendelni könyveketis, de erre mondhatják, hogy ezt az adatai nélkül is megtehetem. Vagy segítenek vagy nem.
2020. dec. 19. 04:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

novum kiadó

1054 Budapest,

Kálmán Imre utca 1.

+36 1 475 1140

kiado@novumpublishing.hu

Itt érdeklődj.

2020. dec. 19. 04:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Isten vagy. Imádom a gyakorikerdesek.hu oldalt. :)
2020. dec. 19. 04:24
 6/11 anonim ***** válasza:

A Kiadótól rendelhetsz.

Ha vége lesz a járványnak, egészen biztos, hogy

lesz megint Könyvhét, amit a Vörösmarty téren szoktak tartani.

Akkor szoktak az írók dedikálni.

Mondd azt, hogy vásárolni akarsz, személyesen is szeretnél

vele találkozni, mert dedikáltatni akarod a könyvét.

2020. dec. 19. 04:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Rendben, már írtam is nekik. Egyébként rámenős leszek, de finoman. Ha elutasítanak újból és írok és próbálkozok, ameddig nem engednek.

Jogom van egyeztetni az íróval, ha ők az elérhetőségei birtokában vannak. Ezen kívül tényleg rendelni is akarok tőle könyvet, könyveket, sőt az egyik ismerősöm is fontolgatja a rendelést.

A Vörösmarty tér sincs messze innen, de nem akarok várni a vírus végéig, jövő héten vagy holnap már venném is a könyvét.

2020. dec. 19. 04:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy szeretnél vele személyesen gondolatot cserélni.

Küldd el a kérelmező leveledet a Kiadó nevére és az ő címére, és kérd meg őket, hogy továbbítsák neki. A levélben kérj egy email elérhetőséget.

Add meg a nevedet, címedet és telefonszámodat. Ez fontos.

2020. dec. 19. 04:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Na jó, állj le szépen, látszik, kicsit túl vagy pörögve. Az adatait biztos nem fogják kiadni, ahhoz meg NINCS jogod, hogy ezt kiköveteld, jó? Könyveket a kiadótól lehet rendelni, nem közvetlenül a szerzőtől, tudod, ezért van a kiadó, ha a szerző nem saját maga terjeszti a műveit.

Nem akarsz várni? Pedig kénytelen leszel, mert a jelenlegi helyzetben biztos nem lesz nyilvános dedikálás. Szóval nyugi, OK?

2020. dec. 19. 06:40
 10/11 anonim ***** válasza:
A kiadónak tudsz küldeni levelet vagy e-mailt és megkérheted, hogy továbbítsák az író részére, mert te nem ismered az elérhetőségét. Ők tuti nem fogják neked kiadni a címét vagy telefonszámát, nem is tehetnék. De a leveled továbbíthatják a részére, és ha az író úgy gondolja, hogy fel akarja veled venni a kapcsolatot a leveled alapján, akkor majd válaszol neked. Ha meg nem akar veled kommunikálni, akkor meg feleslegesen is próbálkoznál nála.
2020. dec. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!