Más is utálja rajtam kívül,ha megbámulják?
Figyelt kérdés
Néha rámjön az az érzés,mintha engem bámulnának, annyira zavaró tud lenni,noha tudom, hogy csak bebeszélem magamnak.2020. dec. 17. 20:42
12/18 anonim válasza:
Volt már, amikor megkérdeztem ilyentől, hogy van valami probléma? Ha nem tetszik valami, akkor szóljon, ne bámuljon mint egy hülyegyerek. Nem nekem volt kellemetlen a szitu... Vagy egyszerűen csak visszabámulok rá, esetleg felvont szemöldökkel. Az is nagyon hatásos tud lenni.
13/18 A kérdező kommentje:
#12 én konkrétan le szoktam ratyizni az ilyet,meg nagyon durvákat mondok rá. Sok konfliktusom volt már azért,mert nem tűröm,hogy más csávók megbámuljanak.
2020. dec. 19. 22:15
14/18 anonim válasza:
Én nem mondok durvákat. Hidd el, sokkal megalázóbb, ha kulturáltan és nyugodt hangnemben, csipkefinom úrinő modorral küldöd el a búsba. A trágársággal csak adod a lovat alájuk. Nyilván te még fiatal vagy, és ezt látod jó megoldásnak. Egyszer próbáld ki kulturáltan. Hidd el: hatásosabb.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon is jól teszem!!! Nem szabad hagyni magam!!!
Igenis jól teszem,hogy nem hagyom magam,nem fogok úriaskodni,nem vagyok sznob,mint a te fajtád!
2020. dec. 20. 09:00
16/18 anonim válasza:
Aki nem ratyiz le másokat, az sznob? Ma is tanultam valamit. :D
17/18 anonim válasza:
#12 és #14 ugyanaz a válaszoló. Csak szólok...
Mellesleg kezdem érteni, hogy miért bámulnak meg. A stílusod alapján minden bizonnyal lehet rá okuk. Ebben az esetben inkább nézz magadba, itt a ratyi legfeljebb te vagy.
Mindenestre a továbbiakban nem vagyok kíváncsi a véleményedre, mert még jó tanácsot sem fogadsz el, ellenben kezd kibújni belőled a valós éned, ami nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.
Nem kell válaszolnod, nem fogok reagálni. Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt.
18/18 anonim válasza:
Elvileg ha ásítasz, vagy úgy teszel mintha ásítanál és az a személy is elkezd ásítani, akkor az azért van mert bámult. Ha nem ásít, akkor elvileg csak elbambult de nem bámul. Egyébként hallottam egy olyan pszichológiai trükkről, hogy ha a cipőjét kezded el nézni valakinek, akkor abbahagyja a bámulást. Még nem volt szerencsém kipróbálni, de nekem már bámulták a cipőmet és k..va kellemetlen érzés volt.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!