Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is utálja rajtam kívül,ha...

Más is utálja rajtam kívül,ha megbámulják?

Figyelt kérdés
Néha rámjön az az érzés,mintha engem bámulnának, annyira zavaró tud lenni,noha tudom, hogy csak bebeszélem magamnak.

2020. dec. 17. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem.
2020. dec. 17. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, amikor megkérdeztem ilyentől, hogy van valami probléma? Ha nem tetszik valami, akkor szóljon, ne bámuljon mint egy hülyegyerek. Nem nekem volt kellemetlen a szitu... Vagy egyszerűen csak visszabámulok rá, esetleg felvont szemöldökkel. Az is nagyon hatásos tud lenni.
2020. dec. 17. 22:04
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 én konkrétan le szoktam ratyizni az ilyet,meg nagyon durvákat mondok rá. Sok konfliktusom volt már azért,mert nem tűröm,hogy más csávók megbámuljanak.
2020. dec. 19. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondok durvákat. Hidd el, sokkal megalázóbb, ha kulturáltan és nyugodt hangnemben, csipkefinom úrinő modorral küldöd el a búsba. A trágársággal csak adod a lovat alájuk. Nyilván te még fiatal vagy, és ezt látod jó megoldásnak. Egyszer próbáld ki kulturáltan. Hidd el: hatásosabb.
2020. dec. 19. 23:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Nagyon is jól teszem!!! Nem szabad hagyni magam!!!

Igenis jól teszem,hogy nem hagyom magam,nem fogok úriaskodni,nem vagyok sznob,mint a te fajtád!

2020. dec. 20. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Aki nem ratyiz le másokat, az sznob? Ma is tanultam valamit. :D
2020. dec. 20. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:

#12 és #14 ugyanaz a válaszoló. Csak szólok...

Mellesleg kezdem érteni, hogy miért bámulnak meg. A stílusod alapján minden bizonnyal lehet rá okuk. Ebben az esetben inkább nézz magadba, itt a ratyi legfeljebb te vagy.

Mindenestre a továbbiakban nem vagyok kíváncsi a véleményedre, mert még jó tanácsot sem fogadsz el, ellenben kezd kibújni belőled a valós éned, ami nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.

Nem kell válaszolnod, nem fogok reagálni. Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt.

2020. dec. 20. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Elvileg ha ásítasz, vagy úgy teszel mintha ásítanál és az a személy is elkezd ásítani, akkor az azért van mert bámult. Ha nem ásít, akkor elvileg csak elbambult de nem bámul. Egyébként hallottam egy olyan pszichológiai trükkről, hogy ha a cipőjét kezded el nézni valakinek, akkor abbahagyja a bámulást. Még nem volt szerencsém kipróbálni, de nekem már bámulták a cipőmet és k..va kellemetlen érzés volt.😂
2021. febr. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!