Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatalok, ti mennyiert vesztek...

Fiatalok, ti mennyiert vesztek Karacsonyi ajandekot a szuleiteknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én most kB 2000 Forintot költöttem anyumra, 600at apumra (ennyi elég neki :D), és kB 1500at tesóm testvéremre. 17/L
2020. dec. 22. 21:19
 12/15 anonim válasza:
Azért mert nem tetszik a válasz amit valaki adott vagy nem azonos a véleménye a tieddel nem kell lepontozni!
2020. dec. 24. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Szüleimnek? Hm...

Anya, meg Apa is fejenként kb 2000-2500

Tusfürdő, illatgyertya, mécses, ilyesmik.

2020. dec. 24. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:

12, engem már azért lepontoztak mert meg merészeltem kérdezni hogy ki számít fiatalnak :D mert nem mindegy hogy a kérdező a tizenévesekre gondolt akiknek még nincs saját jövedelme, vagy azokra a fiatalokra akik már munkába álltak és elkezdték bontogatni a szárnyukat.

Én nagyon szívesen kifejtettem volna a vásárlási szokásaimat, de a kérdezőt annyira nem érdeklik a válaszok hogy reagáljon, a többiek meg csak a pirosat tudják nyomni mert az ad nekik egy kis elégedettségérzetet a kis életükben :D

2020. dec. 24. 15:21
 15/15 anonim válasza:
En nem a penz alapjan vasarlok. Iden kb 5000-et koltottem rajuk fejenkent, de valtozo
2020. dec. 27. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!