Miért baj az ha egy nő nem dolgozik? 20N
20 éves nő vagyok, jelenleg nincs állásom és nem is tanulok már. Az élet más területén szinte minden problémát megoldok, hivatalos ügyek, ilyen-olyan szervezés, pl. születésnapi buli, évforduló stb..., vásárolni járok, szinte minden házimunkát megcsinálok, sütök-főzök. Igazából bármivel megbízhat bárki, mert mindent megoldok egyedül, mégis azt kapom sok embertől hogy lusta vagyok, amiért nincs állásom.
Hála az égnek nagyon szerencsés vagyok és nem kell dolgoznom, én úgy érzem, hogy életrevaló vagyok ettől függetlenül.
Mi a véleményetek erről?
Fontos szerintem a munkatapasztalat megszerzése. Meg kell tanulni milyen, ha feladatod van, ha el kell végezni valamit határidőre, ha együtt kell dolgozni valakikkel. A munkamorál elsajátítása is fontos. Konfliktuskezelés, kommunikáció idegen emberekkel.
Ha esetleg rá leszel kényszerülve, hogy dolgozz később, nulla munkatapasztalattal, üres önéletrajzzal nehéz lesz elhelyezkedni.
"Nem tart el senki, teljesen legális tevékenységből van bevételem, de nem mondanám munkának, mert nem az."
Tudtátok, hogy az örömlányok lehetnek vállalkozók és lehet tőlük számlát kérni?
#7 Nem szexuális jellegű.
#8 Nagyon népszerű tevékenység, tehát mostanában nem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!