Dolgozik valaki Ausztriában/Németországban gyárban?
Mi kb. egy hete kezdtük a párommal, borzalmasak a tapasztalataink, hozzá kell tennem, osztrák gyár, de azon a részlegen csak magyarok dolgoznak. Húsipar, de nem is magával a munkával van bajunk, inkább az emberekkel. Semmiben nem segítenek, nem mutatják meg, nem tanítanak be, csak beszólogatnak, köcsögösködnek, de elvárják, hogy minden elsőre kisujjból rázzunk ki.
Kinek milyen tapasztalata, élménye van?
Szörnyű egyszerűen! Én ma konkrétan munka közben sírtam, mert már nem bírtam magamban tartani. Sajnos ilyen érzékeny vagyok, és kibukott belőlem,de hát elég gáz, eztán meg majd hallgathatom vissza, hogy "ha nem bírja menjen haza a kislány". De mindegy r**adjon meg az összes. 😂
Egy baj van ezzel a kiosztással, hogy ők "tanítanak be" elvileg, na most ha még befázok, végképp nem fog segíteni egyik se.
Jó lenne olyan helyre menni, de hiába van nyelvvizsgám, nagyon nem megy ez élő szóban sajnos, szerintem túl gátlásos vagyok, és azért, párom pedig egyáltalán nem beszél németül. Így, plusz kocsi nélkül, hát elég cumi.
23/N 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!