Most így lezsidóztam az ismerősöm?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy informatikus ismerősömmel és beszélgettünk 10 mondatot majd elköszöntünk én meg mondta, hogy " Boldog karácsonyt - már ha tartod- és boldog új évet, " erre azt mondta, hogy " hogyne, tartom, neked is" azt mondja Apa ,hogy ezzel burkoltan lezsidóztam és illetlenség volt.
Nagyon sok ilyen SJW oldalt meg videót nézek és lassan ami kultúra azt elfelejtem meg gúnyolom, le kellene állni tudom, de...
2020. dec. 16. 17:15
11/13 anonim válasza:
Én nem ünneplem a karácsonyt és nem vagyok zsidó sem (vallásilag legalábbis :D), meg sem fordulna egy ilyen után a fejemben a zsidózás.
Apád olyan embernek tűnik, akinek a fejében 2 véglet van, közte pedig semmi, vagy keresztény valaki vagy zsidó.
12/13 A kérdező kommentje:
Anya zsidó és ezért anno bántották Apa védte mindig meg a suliba, nem, nem antiszemita.
2020. dec. 16. 19:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!