Igaz van a munkatàrsamnak?
Figyelt kérdés
Tegnap a munkahelyemen az egyik munkatársam azt mondta, hogy mindenki előtt az egyik szakszervezeti tag azt mondta, hogy a főnökök majd januárban veszekedni fognak egymással, hogy kit, hova tegyenek. Én csak legyintettem. Aztán jobban belegondoltam, hogy amelyik főnök tènyleg figyel az év minden napján a beosztottjára, nem a saját érdekeit nézi, megbecsüli, akkor nem okoz neki fejtörést, hogy kitől váljon meg. Mit gondoltok erről?2020. dec. 15. 11:14
1/2 anonim válasza:
Majd kiderül! Előre kár ezen parázni.
2/2 anonim válasza:
Ez mindenkire igaz. Nem azt küldik el, akit szívesen látnak az adott pozícióban. Azt küldik el, aki nélkül tudnak dolgozni. Egy kivétel van, csókosok. Azok mellett senki nincs biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!