Tegnap elmegy mellettem a munkatársam miközben másik kérdezett valamit, és odaszúrja h "nem nooormáliiss"! Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
szóltam neki, hogy tartózkodjon ezektől a kommentektől
múltkor leordítottam érte, hogy ne kommentelgessen
vágta a gülüszemeket meg a hülye pofát hogy nem érti
2020. jan. 18. 08:46
2/13 A kérdező kommentje:
odaszúrogatja akommentjeit a bajsza alól, persze hangosan
2020. jan. 18. 09:22
3/13 A kérdező kommentje:
állandóan odakommentelget nekem idegesítő hülyeségeket
2020. jan. 18. 09:23
4/13 A kérdező kommentje:
pofázik
beugat a kommenteléseivel
2020. jan. 18. 09:23
5/13 anonim válasza:
Gondolom ha részt vennél néha a beszélgetésekben, akkor értenéd, hogy miről beszélnek és nem csak annyi jönne le, hogy random mond valamit.
6/13 anonim válasza:
A kérdés alatti megnyilvánulásokból sem úgy tűnik, hogy normális vagy. Nincs üldözési mániád, hogy mindenki rólad beszél meg téged akar bántani, meg rád tesznek megjegyzést? Aztán csodálkozol, hogy mi a gond, mikor magadból kikelve ordítozol másokkal. Mondjuk ha nem vagy normális és nem is viselkedsz úgy, akkor könnyen bolondnak fognak tartani.
7/13 A kérdező kommentje:
b+ de hülyék vagytok
odaugat nekem jó hangosan
2020. jan. 18. 11:04
8/13 anonim válasza:
Szerintem poénnak szánja, lehetséges hogy egy idézet egy vígjátékból amit te nem értesz, csak nem veszi észre hogy nem mindenkinek van hangulata a hülyeségre mindig. Ha intelligensebb ember akkor észreveszi hogy valaki nem vevő a hülyeségre és abbahagyja és talál másikat aki partner ebben. Ha nem akkor egyszerűen csak szólni kell. Kiabálással nem oldod meg, normális hangnemben is lehet mondani hogy zavar.
9/13 anonim válasza:
A reakcióidból úgy fest, hogy nem alaptalanul kapod a beszólásokat. Már az nincs rendben, hogy jogot formálsz a másokkal ordítozásra. Tanuld meg először kezelni az indulataidat, aztán ismét felállhatsz a rajtkőre!
10/13 A kérdező kommentje:
SZÓLTAM B+
2020. jan. 18. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!