Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegnap elmegy mellettem a...

Tegnap elmegy mellettem a munkatársam miközben másik kérdezett valamit, és odaszúrja h "nem nooormáliiss"! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

szóltam neki, hogy tartózkodjon ezektől a kommentektől

múltkor leordítottam érte, hogy ne kommentelgessen

vágta a gülüszemeket meg a hülye pofát hogy nem érti

2020. jan. 18. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Én sem értem... :)
2020. jan. 18. 08:52
 2/13 A kérdező kommentje:
odaszúrogatja akommentjeit a bajsza alól, persze hangosan
2020. jan. 18. 09:22
 3/13 A kérdező kommentje:
állandóan odakommentelget nekem idegesítő hülyeségeket
2020. jan. 18. 09:23
 4/13 A kérdező kommentje:

pofázik

beugat a kommenteléseivel

2020. jan. 18. 09:23
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom ha részt vennél néha a beszélgetésekben, akkor értenéd, hogy miről beszélnek és nem csak annyi jönne le, hogy random mond valamit.
2020. jan. 18. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alatti megnyilvánulásokból sem úgy tűnik, hogy normális vagy. Nincs üldözési mániád, hogy mindenki rólad beszél meg téged akar bántani, meg rád tesznek megjegyzést? Aztán csodálkozol, hogy mi a gond, mikor magadból kikelve ordítozol másokkal. Mondjuk ha nem vagy normális és nem is viselkedsz úgy, akkor könnyen bolondnak fognak tartani.
2020. jan. 18. 10:32
 7/13 A kérdező kommentje:

b+ de hülyék vagytok

odaugat nekem jó hangosan

2020. jan. 18. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem poénnak szánja, lehetséges hogy egy idézet egy vígjátékból amit te nem értesz, csak nem veszi észre hogy nem mindenkinek van hangulata a hülyeségre mindig. Ha intelligensebb ember akkor észreveszi hogy valaki nem vevő a hülyeségre és abbahagyja és talál másikat aki partner ebben. Ha nem akkor egyszerűen csak szólni kell. Kiabálással nem oldod meg, normális hangnemben is lehet mondani hogy zavar.
2020. jan. 18. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A reakcióidból úgy fest, hogy nem alaptalanul kapod a beszólásokat. Már az nincs rendben, hogy jogot formálsz a másokkal ordítozásra. Tanuld meg először kezelni az indulataidat, aztán ismét felállhatsz a rajtkőre!
2020. jan. 18. 11:24
 10/13 A kérdező kommentje:
SZÓLTAM B+
2020. jan. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!