Hany eves korotokig aludtatok plussel, es szerintetek meddig normalis?
Amig tul nem tettem magam azon az exemen, akitöl kaptam egy benzinkuton mig jártunk csak ugy egy oriási koala kabalàt. Bement tankolni es kijött egy 1 méteres koalamacival :D
A kövi baràtomtol semmi olyat nem kaptam amiben szeretet lett volna(csak parfüm ekszer meg praktikus dolgok)igy mellette ertelemszerüen nem is aludtam plüssel.
Az azutàni baràtom meg vásàrban lőtt nekem kulcstartot azt mondjuk azota is hordom hiàba szakitottunk.
Irto ritka màr ha rámtörne a szeretethiàny, hogy en plüssel aludjak. Megesik ugyan kb 2-3-5 èvente egyszer. Szoval a nulla felé redukál.
Ha már mondjuk gyereke van az embernek vagy mondjuk olyan komoly kapcsolata amiben felnöttek és fészket épitenek màr, szerintem onnanstol nem normalis.
Amikor már nekik kellene a "védelem" lenni lassan
Én is tinikoromban elpakoltam minden plüssöm, mert milyen felnőtt vagyok. Így 30hoz közel is van pár plüssöm de csak kanapé díszek. Utoljára nagyjából akkor aludhattam plüssel, amikor anyukám meghalt és egy tőle kapott a plüssel aludtam pár éjszaka.
Szerintem is komoly kapcsolatnál furcsa a plüssel aludni, de van olyan ismerősöm, akiknek van plüssük így is, de nyilván már nem a plüssel alszanak, hanem a párjukkal:)
Még most is a plüssömmel alszok. Ciki vagy nem, ezvan.
20+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!