Gáz gurulós táskával bevásárolni?
Eldöntöttem, hogy csak akkor használok kocsit, ha nagyon muszáj, amúgy mindent próbálok gyalog vagy tömegközlekedéssel elintézni (főleg környezetvédelmi okból). Kb. 20 perc sétára van a bolt, így oda mindig gyalog megyek. Viszont ritkán vásárolok, így a szatyrok túl nehezek lennének, ezért beszereztem egy gurulós táskát (nem ilyen 'banyatank', inkább bőrönd szerű, teljesen fekete az egész).
Amikor elkezdek bepakolni, sokan olyan furcsán néznek. Ez gáz? A csóróságot szimbolizálja vagy mi a baj vele?
23/L
#12 Szerintem sok olyan helyzet van, amikor nem szarhatjuk le mások véleményét. Pl amikor az függ tőle, hogy kapunk-e állást vagy normális orvosi ellátást.
Tudom, hogy az én helyzetem nem ilyen, és annak ellenére, hogy furán néznek rám, így járok vásárolni kb. 2 éve.
Csak kíváncsi voltam, hogy mit gondolhatnak az emberek, mit szimbolizálhat ez nekik. De tudom, hogy nem vagyok "veszélyben" a negatív véleményük által, így jelen helyzetben nem is befolyásolja a szokásaimat.
Én is ilyesmi bőröndszerű bevásárló táska vásárlásán gondolkodom, csak én is tartok az esetleg furán rám néző emberektől, ráadásul én pasi is vagyok, nem nő. :)
Így a "banyakocsik" kiesnek a számomra, de valami ilyesmi húzós, gurulós valamire gondoltam én is, mivel cipelni sajnos én sem tudok nehezet, a hátizsákoktól fájnak a vállaim. :/
Kár, hogy nem enged írni a rendszer a kérdezőnek, pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy ő milyet vett magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!