Hány órakor ébredsz reggelente, és hány órakor fekszel le este?
4:30-5:00 között kelek, 22:00-23:00 között fekszem.
Néha már 22 óra előtt is sikerül aludni.
Egyetemi szorgalmi időszakban 22:00-23:00 közt fekszem és 5:30-kor vagy 6:30-kor kelek.
Különben általában legkésőbb 2-ig fent vagyok és 9 körül szoktam kelni.
Normal eset: 10-11kor fekszem le, 7kor kelek
Hétvége: éjfélkor fekszem le, 9-10kor kelek
Szünet: hajnali 1-éjfélkor fekszem le, 10-11kor kelek
Este 10 körül lenne ideális feküdnöm és 7-kor kelnem a biológiai órám szerint.
Hát változó.
Ha home office, akkor elég 7-kor ébresztenem magam, ha bejárás, akkor 5:30 körül.
Az esti lefekvés is el tud tolódni, de este 10 után átesek a holtponton, nehezebben alszom el, az alvás nem olyan pihentető.
11-kor fekszem, 6-kor kelek, de rendszerint visszaalszok 8-9ig.
Mikor dolgoztam, akkor azért hamarabb aludni mentem, de akkor is kb 7 órákat alszom, nálam az az átlag.
Covid ota 2-kor fekszem le, elotte teljesen eselytelen, honapjaim voltak kiprobalni, es 3 ora korul tudok elaludni.
Delben tudom magam kiszedni az agybol.
Nem Magyarorszagon elek. Itt marcius ota nagyon durva. Azota mint az utolso emberpar, ugy elunk. Es igyekszunk nem kiborulni.
Most távoktatás miatt ugye hogy itthon vagyok, általában 7:40 körül kelek. Az, hogy mikor fekszek, nagyon változó, átlagban éjfél körül, de volt már arra is példa, nem is egyszer, hogy 2 körül feküdtem csak le.
Akkor ha hétvége van, van amikor korábban fekszek le, akár 10 körül, és aztán reggel 9-ig alszok, de van olyan is, amikor 12-2 körül fekszek csak le, és 10:30-11-ig alszok.
De a távoktatás előtt reggel 4.15-kor keltem, és akkor is éjfél körül feküdtem le, mert egyszerűen későn szoktam hazaérni, nem tudok éjfél előtt ágyba jutni, csak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!