Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem szörnyű ez a cikk?

Csak szerintem szörnyű ez a cikk?

Figyelt kérdés

[link]

Pont az itteni pszichiátrián készült, ahova be akartam menni holnap, de így nem merek. Korombeli sráccal ha ez megtörtént, akkor inkább nem megyek és szenvedek tovább itthon. Hogy történhet meg ilyen? Csak szerintem szörnyű?

2020. dec. 9. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
10. nem is hiszem, hogy a zártra bevágás lenne a kérdező problémája. hanem a szakszerűtlen, hozzá nem értő ellátás. ha már bizonyították, hogy nem értenek hozzá, nem érdemes oda menni
2020. dec. 9. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
A kérdező kifejezetten ettől a történettől riadt meg, ahogy a kérdést és az általa fogalmazott válaszlehetőségeket olvastam. Leírtam, szerintem mekkora (kb. nulla) a valószínűsége annak, hogy ő is így járjon. Nem gondolom, hogy ez ne lenne valid válasz.
2020. dec. 10. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem lep meg, Magyarországon csak a szokásos. Nyugodjon békében!
2020. dec. 10. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!