Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik fog több áldozatot szedni?

Melyik fog több áldozatot szedni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 12:26
A kérdező szavazást indított:
A covid-járvány
A jávány miatti élrtkorlátozások
37 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
*életkorlátozások*
2020. dec. 9. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem a korlátozás,hanem inkább az,hogy a covidon kívül semmit nem látnak el kb. Még hosszabb várólista,törölt/halasztott műtétek, tökölés (lsd.perforált vakbégyulladásba belehalt 26 éves).
2020. dec. 9. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

A rák még mindig több áldozatot szed.

Pl.:

2019: rosszindulatú daganatok: 32 012

[link]

Mostani járvány, mivel minden halálesetet covidosnak könyvelnek el:

a mai napi adattal: 6 280

2020. dec. 9. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Ezt teljesen adom 2# nem egy embert tudok aki ez miatt halt meg,egyiknek infartusa volt és haza küldték,másiknak hasi fájdalma de nem utalták be így meg halt.
2020. dec. 9. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
A Coviddal kórházba került betegek, akik az ott összeszedett fertőzésekbe haltak bele...
2020. dec. 9. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem lábalunk ki mihamarabb világszinten gazdaságilag ebből a helyzetből, akkor a növekvő szegénység miatt beszűkülő lehetőségek nagyságrendekkel több áldozatot szednek majd, mint maga a járvány.
2020. dec. 9. 13:39
 7/8 Firedoom ***** válasza:
100%
Laktozerzekenysegi es cukorbeteg tuneteket produkalok mar kb fel eve. Csaladon bellul tobben is cukrosok stb, igy a hajlam meglenne ra. Felhivtam az orvosom, elmeseltem neki, annyit kerdezett: "Laz van? Izeket erzel?" Nem fogadott. Bementem gyogyszertarba, kertem tuneti kezelesre ezt azt. Megkerdezte: "csak nem cukros?" Mondom nem tudom, orvos nem fogad. Lehet-e itt teszteltetni? Lehet, de a virus miatt most nem tesztelnek.
2020. dec. 9. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A munkanélküliség, és az ebből következő eladósodás, megromló családi viszonyok, válások, éhezés, hajléktalanság.

Ezekből rossz közhangulat keletkezik, ami nem tesz jót a gazdasági növekedésnek (a gazdaság meg amúgyis megrogyott), ez pedig tovább rontja a helyzetet, mert a rossz gazdaság még több munkanélkülit termel.

Ezzel beindul egy negatív spirál, kb. mint az 1929-es válság után, és onnan nincs megállás.

El tudom képzelni radikális politikai mozgalmak, pártok növekedését, Európa békéjének megzavarását, esetleges megszűnését.

Nagyon fontos: könnyű úgy emberségesnek maradni, ha van mit enned, van fedél a fejed fölött, és van fűtés, de ha ezekből akár csak egy hiányzik, hosszútávon bárkiből előjönnek az állatias ösztönök.

2020. dec. 10. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!