Majd valamilyen módon meg fogják tudni akadályozni az emberek, hogy az utazáshoz kötelező legyen a covid oltás?
Szerintem többen vannak azok, akik nem kérik az oltást, mint akik igen.
Az egészségügyi dolgozók között is sokan vannak, akik elutasítják.
Jaj, hagyjuk már. Aki még a egészségügyben van, az kb bármit aláír, bead, csak legyen munkája. Már rengeteg őket megalázó, nekik rossz intézkedést hoztak, az ellen sem lázadt senki. Magyrországról van szó. Azért sem csinálunk semmit, hogy legyen normális kórházi ellátás, nem egy ilyen miatt fogunk fellázadni.
Ha kötelező teszik, akkor meg úgysem lehet mit csinálni, mert sem iskolába, sem dolgozni nem fognak felvenni anélkül. Max el lehet menni az amish-okhoz, asszem nekik sikerült kiharcolni, hogy ne kelljen oltatniuk magukat. De mivel még jó darabig nem lesz elég anyag, ezért nem lesz kötelező.
24: akkor most azért írtad ki a kérdést, hogy a saját kényszeres gondolataidat elismételd 10x? :-DDDDDDD
Nem ,nem fogsz hozzá támogatókat találni!
De!
Itt vagyok!
Jelen!
Szerintem is tenni kell valamit. De elkeserítő, hogy az emberek csak a végét várják naivan, hogy majd lecseng oszt jó van! Hát ez nem fog!
Ha ennyire erőszakolják ránk a dolgot, korlátoznak és
akarnak majd később is mindenben! Nem fognak leállni, mert a vírus csak eszköz.
Pár embert megkérdeztem szerintük nem e kellene valamit lépni? Erre azt válaszolták, hogy ha ránk kényszeríti a munkáltató akkor beoltatja magát - amúgy nem oltatná magát. Na ennyi volt a nagy ellenállásuk! A másik dologban meg megkaptam: menjél! Ott a lehetőség menni!
Ő bezzeg aki ezt vágja a fejemhez, hogy menjek csak, az ugyan úgy nyavajog, hogy jaaaaj jó lenne má ha nem kéne maszk, meg lehetne menni ide oda stb... De fejemhez vágja, hogy MENJÉL! Ja de ő baszik tenni bármit. Még a munkahelyen az orra alá nem meri letolni azt a szart! Annyira fosik! Nekem hanyszor beszóltak már, hogy húzzam fel. Jó... utána megint letoltam. Fegyelmivel is fenyegettek. Oke adjál.. nem adtak eddig... le van tolva orrom vagy szám alá. Megmagyarázzák, hogy NEKIK MÉ NEM LEHET, meg rám förmednek, hogy mert kötelező és kész hordani kell.
Komolyan, borzalom ahogy hozzá állnak. De ha netán mégis kiharcolna valamit a nép egy része, ezek örülnének a legjobban, hogy na el sem kellett menni otthonról, ugye megoldódott!? Ezektől nem lesz változás. Mindenki egymásra vár. Mondták már nekem azt is, hogy mé nem csinálok én szakszervezetet. Mondom egyedül legyek egymagam a szakszervezet??? De a több pénz meg jó lenne ugye??? Meg most menjek egyedül és álljak ki ő értük is nem??? Idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!