Majd valamilyen módon meg fogják tudni akadályozni az emberek, hogy az utazáshoz kötelező legyen a covid oltás?
Ha bizonytalan vagy az oltásokkal kapcsolatban, javaslom, őket keresd fel:
Egyébként csak megjegyzem, hogy nem csak a légitársaságok köthetnek ki ilyet, ha úgy gondolják. Munkavédelmi szabály, hogy ha olyan a munkaköröd, a munkáltatód kötelezhet bizonyos védőoltások beadatására, és dolgozóként ezeket nincs jogod megtagadni.
Nem vagyok bizonytalan ezzel az oltással kapcsolatban. Egészen biztos vagyok benne, hogy jobb nekem nélküle. És ezzel nem vagyok egyedül.
A munkáltató is hoppon maradhat a kötelező oltásával, ha a 100 dolgozójából csak 5 oltatja be magát. Akkor máris más lesz a leányzó fekvése.
Idővel lesz annyi oltóanyag.
És miután már elkezdték pedzegetni, hogy milyen lehetőségektől akarják megfosztani azokat, akik nem kérik az oltást, ezért egyre világosabb a kép,
hogy közvetve mindenkit rá akarnak kényszeríteni, vagy így, vagy úgy, hogy beoltassa magát.
Szépen hátulról mellbe.
10: az elefánt meg a kisegér mennek át a hídon....
Megvan a vicc???
Ha nem felelsz meg az utazási szabályzatnak, akkor nem utazol.
Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!