Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyorsan elmegy az élet?...

Gyorsan elmegy az élet? Megszuletunk meghalunk

Figyelt kérdés
Megszuletunk és meghalunk? Emlekszem még mikor gyermek voltam,, sokszor kérdem hol van a nagy papa s nagy mama, hova lettek a szép idők, a boldog fiatalság.... elmúlik minden. Az egyetlen vigasz amit Jézus ígért hogy akik benne hisznek megternek orok életük lesz a mennyben
2020. dec. 7. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg lassan.es rém felesleges élni egy percet is.
2020. dec. 7. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindig annak függvényében látják az emberek, hogy mennyi, ill. milyen tartalommal tudták megtölteni az addig leélt életüket. Én például lassúnak érzem a saját életemet, mert nem érdekel már az sem, ha holnap nem ébredek fel. Ezzel szemben biztos vagyok, hogy onnantól másként látnám a világot, ha kiderülne, hogy halálos beteg vagyok, de sokat kell szenvednem addig, amíg fel nem dobom a pacskert. Ilyen dolgokon is múlik egy hirtelen szemléletváltás.
2020. dec. 7. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
amit szeretünk az gyorsan véget és és elmúlik...
2020. dec. 7. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek igen, van akinek nem. Ha kihasznalod azt a majdnem egy évszázadot amíg itt vagy, akkor elég sok minden belefer. Ha csak eszel, alszol és dolgozol, akkor nyilván olyan az egész, mintha nem is éltél volna.
2020. dec. 7. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Furcsa, eddig nem találkoztam olyannal aki azt mondta volna hogy lassan telik az élet. Eddig az összes ember csak rácsodálkozott a hihetetlenül nagy sebességre ahogyan eltelnek a napok, évek. 20-ig lassú, utána exponenciálisan gyorsul.
2020. dec. 7. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Főleg annak aki tényleg él is.
2020. dec. 7. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!