Mi a véleményetek a Helga névről? Mi jut eszetekbe róla?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik. Van esetleg ilyen nevű ismerősötök? Esetleg német vezetéknévhez passzolna?2020. dec. 6. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Nincs ilyen ismerősöm, és nem tetszik
Van ilyen nevű ismerősöm, és nem tetszik
Van ilyen nevű ismerősöm, és tetszik
Nincs ilyen ismerősöm, de tetszik
44 szavazat
1/17 anonim válasza:
Olga, Helga, egy francia meg egy belga ...
3/17 anonim válasza:
A Helga hasonlít egy könyvre aminek a címe Helka. Alsóban volt kötelező olvasmány.
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Nekem a Helga az egy szőke, kék szemű, nyúlánk skandináv nő.
Szép név, de csak ennek a típusnak.
Egy tenyeres talpas cigánynak borzalmas.
6/17 anonim válasza:
Mivel a Helga északi, germán, eredetű női név, a német vezetéknévhez nem lesz stílustörés.
Persze te tudod, hogy együtt hogy hangzik.
Szerintem szép és nem tucatnév, mégsem valami erőltetetten egyénieskedő.
7/17 anonim válasza:
Volt Helga osztálytarsam gimiben, nagyon magas, vékony, barna haj, szürkés szem. Matekból elég jó volt, de amúgy ilyen 12-egy tucat típusú átlagos lány. Nagyon nem volt szerencséje a pasikkal. Kedveltem, beszélgettünk néha de nem voltunk világi nagy barátnők.
Szerintem aranyos név, passzolna német vezetéknévhez, mert nem ilyen ómagyaros hangzású. Azért is jó még, mert külföldiek is ki tudják mondani.
10/17 anonim válasza:
Olyan oroszos név, és a Volga jut róla az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!