Mi legyen a kislányom neve? Ezek tetszenek a legjobban:Helga, Annamária, Izabella. Jöjjenek a voksok! =)
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 22:21
1/9 anonim válasza:
a helga szerintem olyan öreges, meg németes. nekem nem tetszik. meg mondjuk a beceneve mi lesz? :) persze ez csak az én véleményem. Izabella meg olyan szappanoperába való név..Annamária szép :)
2/9 anonim válasza:
Ennyiből én viszont a Helgát választanám :)
3/9 anonim válasza:
Izabella nagyon szép, Izának becézva.
Izabella Helga vagy Helga Izabella sem rossz.
4/9 anonim válasza:
A két névnek sem sok értelme van! A lányom Noémi Dalma és csak a Noémit használjuk!
5/9 anonim válasza:
Szerintem szép név az Izabella, de az én kedvenc nevem a Fanni :) de a Bella sem rossz...
6/9 anonim válasza:
Szerintem az Izabella nagyon szép név és nem is túl gyakori, hanem Izát választanám, akkor Annamáriát de Helgát aligha hiszem h. adnék a gyerekemnek. Pl. volt egy ismerősöm , aki Helga volt és állandóan Olga, meg Alga volt..://
7/9 anonim válasza:
Én Annamária vagyok és szeretem a nevem! :) A Helga egyáltalán nem tetszik, valószínűleg azért mert volt egy ilyen nevű ismerősöm akit nem nagyon tudtam tolerálni. Viszont az Izabella is szép név! :)
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy már régi a kérdés de szerintem a Kiara is szép név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!