Létezik hogy magyar tiktok sztárok is milliárdokat keresnek?
Figyelt kérdés
Pl Csenge Forstner, 16 éves, a neten ezzel foglalkozó oldalak 91 millió dollárt írnak eddigi bevételnek, 2-3 év alatt. Nekem ez azért hihetetlen2020. dec. 5. 18:39
1/11 anonim válasza:
Biztos nem.
Azért az ő családja egyébként is pénzes.
3/11 anonim válasza:
91 millio DOLLART keres tiktokkal.
Aha.. meselj meg..
Max 91 millio indonez rupiat, de azt is csak koltoi tulzassal ;)
4/11 anonim válasza:
A magyar tik-tok, youtube, instagram influenszerek, tartalomgyártók néhány tízezres, esetleg százezres tarifákban dolgoznak. Olyan milliárdos nincs Magyarországon (és sokáig nem is valószínű) aki kizárólag a közösségi médiás tartalmaival keresi meg a kenyérre valót. Dollármilliomos sincs.
5/11 anonim válasza:
A szülei gazdagok.
Csenge csak szponzort szerez, annyi pénzt nem hoz össze
6/11 anonim válasza:
Magyarországon ha jól tudom még nem is fizet a tik tok
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gazdagok a szülei. Akkor ezek az oldalak amiken ilyen bevétel van, akkor lehet nem jók. Én sem akartam elhinni.
Csenge Forstner’s All Time Net Worth:
$91 Million
Innen néztem.
Estimated Net Worth in 2020 $1-$3million
2020. dec. 6. 11:45
8/11 A kérdező kommentje:
#6 Ők amúgy USA-ban élnek elég régóta, és majdnem 1 millió követője van, de ennek ellenére sem akarom ezeket az összegeket én sem elhinni.
2020. dec. 6. 11:46
9/11 anonim válasza:
Nem kell elhinni. Ha milliárdos lenne, akkor tv-ben is szerepelne...
10/11 anonim válasza:
Csak szólok hogy charlie a ademelio keresett eddig kb összesen 1 milliárd forintott a tik tokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!