Lányok, szerintetek nem igazságtalanság, hogy nekünk sokkal rosszabb az életünk, mint a fiúknak?
44:
Két energetikai multinál illetve két fővárosi bankba jelentkeztem, ismerőseim fordítóként, nyelvtanárként kerültek hasonló helyzetbe.
37:
"2, Menstruációs mélyszegénység." A mélyszegénységet itt nem tudom mire érted. A menstruáció ellen ha jól tudom, lehet tablettát szedni,"
Arra érti, hogy vannak olyan mélyszegénységben élő lányok, nők, akiknek nincs pénze a megfelelő egészségügyi termékekre, ezért más dolgokkal, pl. ronggyal, WC papírral helyettesítik a betétet, tampont. Pont a napokban olvastam erről egy átfogó cikket.
Igen, vannak ilyen helyzetben élő nők, ez igaz, de ugyanúgy vannak mélyszegénységben élő férfiak is. Az ilyen helyzetben élőknek nemcsak az egészségügyi termékek megvásárlása jelent problémát, hanem a gyógyszerek, élelmiszerek vásárlása, a fűtés és a folyóvíz biztosítása is. Ez nem olyan dolog, ami csak a nők számára probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!