Féltek a haláltól?
Ti féltek a haláltól? Szerintetek mi lesz a halál után? Van itt valaki aki abban hisz, hogy semmi se lesz utána?
...ezt a kérdést egyrészt puszta kíváncsiságból tettem fel.
Másrészt azért mert én inkább kíváncsi vagyok (hogy mi fog történni) mint, hogy félnék tőle. Persze, hogy nem várom de nem is félek tőle.
A logikám azt mondja nekem, hogy az elkerülhetetlentől nincs értelme félni.
Másrészt a halál utáni lét számomra - bár hívő vagyok - sok ismeretlent tartogat. Mégis úgy fogom fel, hogy aggódás helyett inkább munkálkodom azon, hogy minél jobb ember legyek. Azután, ha így tudtam élni, bátran vállalhatom az élet utáni életet. Egyszerűen nincs idő az aggódásra, ha így élünk.
Az a helyzet, hogy a halállal csak a földi élet ér véget. Az ember szelleme tovább él, mivel a szellem halhatatlan. Az a nem mind1, hogy hol él tovább.
Menny van és pokol. Aki hisz Jézusban, befogadja Őt életébe, az újjászületik és nincs mitől tartania. Aki nem hisz elkárhozik. Ez a 2 lehetőség van.
Viszont a jó hír, hogy amíg él az ember, addig bármikor megtérhet, utána nincs visszaút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!