Van tervetek arra az esetre, ha megtudnátok, hogy rövid időn belül meghaltok?
En lomtalanitàsba kezdenék szerintem meg a magànjellegü dolgaim felszàmolàsàba amikhez màsoknak nincs köze.
Azutàn agyalnék tovàbb.
*es banki meg megtakaritàsi jelszavakat adnék ki. Kiutaltatnàm amit tudok. Hogy ne legyen vele hercehurca kivenni.
Elöször ilyesmiket tennék
- Elintézném, hogy mi legyen a lakásommal, befektetéseimmel.
- Írnék egy levelet a barátaimnak általánosságban, amiben elköszönök, és csak a halálom után küldeném ki, vagy a temetésen olvastatnám fel, stb.
- 1 millából elmennék valami trópusi szigetre, lazulni, dugni, és megadni a módját az utolsó heteknek.:D
A párom hivatalosan nem kapna utánam semmit, szóval valószínűleg az összes megtakarításom átutalnám a számlájára még életemben. A lakásom anyukám kapná vissza, így az a része megoldott, de szeretnék gondoskodni a páromról is, hogy legyen hova mennie.
Ja, és törölném magam minden létező közösségi oldalról, hogy ne maradjak ott sehol, a testem meg felajánlanám az egyik egyetemnek vagy kórháznak kutatási célra.
Esetleg egy búcsú összejövetelt tartanék. Más élményre nem vágyom, nincs is nagyon rá lehetőségem.
Én minden nap készen állok rá hogy vége legyen. Az életem jórészt menekülés a problémák elöl. Ráadásul ezt már tudatosan teszem. Mert könnyebb benne maradni a biztos rosszban - mint elindulni a fejlődés ismeretlen útján. Így ha lehet akkor a rövid távú boldogságot választom - a hosszabb távú célok helyett. Pedig az életnek arról kellene szólni hogy megoldjam a problémákat, amik elől folyton menekülök. Amikor vége lesz az lesz nekem a legnagyobb menekülés :)
Persze a problémák akkor sem oldódnak meg, de legalább ezzel a leosztással véget ér ez a játék. Nem akarok feltétlenül már semmit se megcsinálni, és nincs senki akinek bármit még el akarnék mondani. Szóval én már így, most is készen állok. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!