Miért veszélyes a plázázás,ha az emberek hordják a maszkot,tartják a másfél métert,netán még a kézfertőtlenítőt is használják?
Szerintem ma már mindenhol veszélyes. :D én eleve törvénybe iktatnám azt, hogy alanyi jogon mindenkinek jár a 1,5 méteres személyes tér. Azelőtt is rászóltam arra, aki a nyakamba lihegett a kasszánál és most is rászólok.
Tegnap is beugrottam a Lidl-be, hiába van a kasszánál felrajzolva, hogy hol van a 1,5-2 méter, az öreglány már taposta el a cipőmet, hogy ki tudjon pakolni a szalagra.
12:
Járvány nem minden évben van. Ha azért hoznak szabályokat, hogy kevesebb legyen a kontakt, akkor felelősségteljes ember nem megy olyan heringpartyra sem, ami elvileg szabályos. Van online vásárlási lehetőség, lehet kerülni a csúcsidőket is, aki most tobzódni megy, az bocs, de még ha dúsgazdag is lenne, fejben proli.
#15 Na jól van akkor, bocs, hogy nem halok éhen és be merek merészkedni a Tescoba...
Online vásárlást baszhatod.. Olyan túlterheltek, hogy be se tölt az oldal. Ráadásul úgy dugig lesznek megrendeléssel, hogy még márciusban is a karácsonyi megrendeléseket fogják szállítgatni. Egyszerűen egy bizonyos kapacitás felett már ezek nem működőképesek.
Ezért van a maszk, amely ad egy köztes megoldást.
Bocs,hogy szeretem látni a mit veszek meg,friss- e valóban a termék.
Ma reggel ugyanúgy jártam a Lidl- be,mint valamelyik válaszoló.
Nyakamba lihegtek szó szerint hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!