1/10 anonim válasza:
Járványtagadó, akkor válaszolj: napi hány magyar halott kellene szerinted, hogy végre komolyan vegyétek a covidot? Napi 1000 halottal már elégedett lennél?
2/10 anonim válasza:
Semmit, menj be egy intenzív osztályra és meséld el az ott dolgozóknak,hogy mekkora kamu. Várunk vissza szeretettel.
3/10 anonim válasza:
Előbb-utóbb kiderül az igazság.
4/10 anonim válasza:
3 ismerősömet temettem el 2 hónap alatt a covid miatt. Abból kettő a rokonom volt. Pontosan tudom, mit okozott náluk a vírus. Ezek után ha valaki azon vergődik nekem, hogy nem létezik ez a szar, őt is nagyon szívesen elföldelem, el sem kell kapnija, csak kap kapával kettőt a tarkójára és egyből jó lesz a hülye fejének.
5/10 A kérdező kommentje:
Remélem a német orvosok elindították a lavinát, és a többi nemzet orvosai is követik majd a jó példájukat!
2020. nov. 28. 11:40
6/10 A kérdező kommentje:
Az igazság különben mindig utat tör magának.
Most is ez fog történni.
2020. nov. 28. 11:42
8/10 anonim válasza:
Lepontozás alapján, sokan nem szeretnék ha kiderülne az igazság.
9/10 anonim válasza:
Lepontozás alapján látszik, hogy a Híradó rohasztja az agyat. A #4-es meg egy szociopata, akit be kéne zárni a Tündérhegyre.
10/10 anonim válasza:
Ezek szerint akkor mégsincs annyi halott, amennyit ír az operatív törzs? Akkor viszont mire fel hisztizik és pokolfajzatozik a táncos bohóc a rengeteg halott miatt?
Sokkal hitelesebb lenne a baloldal, ha megállapodnának valamiféle egységes ellenzéki stratégiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!