Ha nekem a cigányok azt mondják "paraszt" akkor én is mondhatom, hogy "cigány"?
A náci az más. ELőbb azért te is tanulj egy kicsit...
Az ilyen beszólogatók szintjére pedig nem kell lesüllyedni, különben egy fokkal sem leszel különb.
A paraszttal egyébként nem a magyarságod szidta. Ezt azért tisztázzuk. Szóval ismét visszalyukadtam oda, hogy tanulnod kellene és egy kis intelligenciát növelned.
Mit tanuljak? Gyűjtőbe jártam mert csesztek a szüleim arra, hogy hova járok, közel legyen.. na mindegy.
Utolsó évben jött ez a parasztozás nagyon elő, konkrétan a magyarokat parasztnak hívják, most erről én tehetek? Én soha nem bántottam senkit, saját árnyékomtól is félek engem vertek sokszor, meg egyszer lerúgtak a lépcsőn és mivel féltem nem szóltam senkinek, gúnyosan annyit mondok "annyira elfogadó vagyok, hogy megértem, hogy jelenlétemmel zavarom kultúrájukat így azt is elfogadom ha ingerűltségüket melyet a többségi társadalom okoz náluk rajtam vezethessék le" volt pár rettegős évem, volt olyan, hogy 4 órát a wc-n voltam mert féltem kijönni így lett 4 igazolatlanom.
Ennek fényében tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!