Ha ennyi fertőzött van országszerte akkor ki lehet jelenteni hogy a maszk nem védett meg semmitől?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 14:42
21/24 anonim válasza:
19 aztán majd visítasz, ha netán elkapod, vagy te fertőzöd meg egy szeretteded. Az, hogy nem húzod az orrodra olyan, mintha rajtad se lenne.
22/24 anonim válasza:
21, októberben elkaptam de olyan volt mint egy sima megfázás, nincs okom félni tőle
23/24 anonim válasza:
A COVID már rég nem fertőz. A maszk amivel fenn tudják tartani a járványt. Mert a légiós betegség, ami a maszk miatt van inkább az idősekre, krónikus betegekre veszélyes.
24/24 anonim válasza:
22, akkor szerencsés vagy, de nem kellene általánosítani.
Nekem van ismerősöm lélegeztetőn és van aki meg is halt. Van olyan is, aki tünet nélkül megúszta. Hogy én vagy anyukám miként vészelné át? Na azt nem tudom, ergo nem kockáztatok és baromira haragszom, ha valaki csak magára gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!