Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ennyi fertőzött van országs...

Ha ennyi fertőzött van országszerte akkor ki lehet jelenteni hogy a maszk nem védett meg semmitől?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 14:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9# de ebben az esetben is akkor hagyni kene a maszkviselest mert igy semmi értelme

Akkor minek hordjuk?

Velünk is a céges buszon felvetetik utána egesz nap anélkül vagyunk egy légtérben? Akkor minek a maszk hiszti?

Nyáron belerohadtam most télen a szemüveg miatt semmit se latok benne

A beteg meg rengeteg

Életünk végéig egy rongydarabbal az arcunk előtt kell nyomorognunk?

2020. nov. 24. 18:13
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

#11 Hát nagyon remélem, hogy nem, és vége lesz mielőbb ennek a tébolynak! Én egyszerűen képtelen vagyok az orromon tartani, mert olyan érzésem támad pillanatokon belül, hogy fulladok meg benne. Így viszont meg nem lehet boltokba menni, mert rámszólnak, hogy húzzam fel az orromra. A tököm most már nekem is nagyon tele van ezzel az egésszel!

Már azon is elgondolkodtam, hogy mi a sz.rnak ez az egész felhajtás, mert így is nagyon terjed tényleg, ahogy írtad. De hogyha hagynák a picsába ezt az egészet, és minden úgy menne, mint előtte, nem lenne semmilyen óvintézkedés, akkor jóval hamarabb végigmenne a lakosságon a fertőzés. Bár ezt inkább csak dühből gondolom, nyilván ilyet egy ország kormánya sem tehet meg, hogy nem tesz semmit a járvány ellen. De ez már tényleg hihetetlen, hallgatom az adatokat, és kinyílik a bicska a zsebemben. Minél nagyobb szigorítások vannak, annál jobban terjed, vagy most hogy van ez? Értem én, több a teszt is, de akkor is óriási fertőzési meg halálozási számok vannak.

Az oltóanyag is ki tudja milyen lesz, egy ilyen szert elvileg évekig kéne tesztelni, járvány ide vagy oda. Ehelyett már jövő évre ígérik, mivel ugye, nagy a nyomás. Ki tudja, mi lesz még itt.

2020. nov. 26. 23:47
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

A maszk sok embert megbetegít, ezért van sok ember kórházban nem a koronavírus miatt. Ezért kell gyakran cserélni a maszkot.

A rettegett légiós betegség

A légkondicionálók által okozott betegségek közül egyértelműen a légiós betegség (legionella-fertőzés) a legismertebb, bár messze nem ez a leggyakoribb. A betegség felfedezésének kalandos körülményeiről kapta a nevét. 1976-ban Philadelphiában az Amerikai Légió nevű veteránszervezet tartott találkozót egy szállodában. A találkozó után a résztvevők közül sokan megbetegedtek, és több mint harmincan tüdőgyulladásban haltak meg. Kiderült, hogy a betegségüket egy később Legionella pneumophilának elnevezett baktérium okozta, amely elsősorban természetes vizekben, tavakban, folyókban fordul elő. De akkor, hogy került a szállodába? A vízvezetékekeken és légkondícionálón keresztül, így fertőzve meg a veteránokat.

Az általa okozott betegség nem jelentkezik rögtön, akár tíz napig is lappanghat a fertőzöttben. Ezután változatos tünetek jelentkezhetnek: fejfájás, izomfájdalmak, láz, fáradékonyság, de akár hányás vagy hasmenés is. Súlyosabb esetekben megjelenik a tüdőgyulladás, de károsodhatnak a vesék és az idegrendszer is.

A betegség megelőzésének legbiztosabb módja a légkondicionálók rendszeres tisztítása. Minden egyes szezon előtt, függetlenül attól, hogy korábban mennyit használtuk a klímát, szakemberrel ki kell tisztíttatni a szűrőt. Így eltávolíthatók a klímában megtelepedett baktériumok.

2020. nov. 27. 08:58
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
És mi köze a légkondinak a maszkhoz?
2020. nov. 27. 09:00
 15/24 anonim ***** válasza:
40%
A maszk ha 1-2 órán keresztül rajtad van átnedvesedik és attól függ hol tároltad elszaporodnak benne a baktériumok, gombák. Meg felettébb gyanús, hogy ugyanazok a betegség tünetei, mint a koronavírusnak. Sok munkahelyen 12 órás műszakok vannak és nem sok esély van a maszkok cseréjére.
2020. nov. 27. 09:09
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Persze, az orvosok is légiós betegséget kapnak el jópár óra maszk hordás után... pl.egy 8-10órás műtét után is...

😂👏

Agyhalál, igenis élettel ősszeegyeztethető, sokan hordják ki lábon is...

2020. nov. 27. 11:18
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon ritka a hosszú műtét. De gyakran cserélik, vagy váltják egymást az orvosok hosszú műtéteknél. Vannak a műtét kapcsán időszakok, mikor olyan munka van, ami nem igényel aktív orvosi felügyeletet, lazíthatnak pár percet.
2020. nov. 27. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Kijelenteni ki lehet , csak nem lenne igaz.
2020. nov. 28. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
9-es,Gondolom te az a fajta vagy aki hívogatja a rendőrséget minden szarért. Te felőlem aludhatsz is maszkban, attól én még az orromra nem fogom felhúzni a maszkot soha.
2020. nov. 29. 03:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A maszk által okozott légiós betegséget, légkondi betegséget is PCR tesztel lehet igazolni és ugyanolyan a lefolyása, mint a koronavírusnak. Szerintetek nem furcsa!

[link]

2020. nov. 29. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!