Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megbízol a vakcinában, amit...

Megbízol a vakcinában, amit majd adni fognak a koronavírus ellen?

Figyelt kérdés
Szerintetek hányan fognak tiltakozni, vagy beadatni szó nélkül? Félsz az esetleges mellékhatásaitól?

2020. nov. 21. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
én nem adatom be, de nem rettegek a mellékhatásoktól. arra a végtelenségig lehet várni, mert ahány szervezet, annyiféle reakció lehet...az oltásellenesek is pont az ilyen dolgokból táplálkoznak, hogy hát az oltás autizmust okoz...aztán lehet volt 100ezerből 1-2 eset, ami talán bizonyítható...attól még nem lehet rámondani, hogy márpedig veszélyes mellékhatású az adott oltás...
2020. nov. 21. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem félek a vakcinától, se a szuritól, de nem adatom be. Minek? Ha el is kapom megint majd tünetmentesen átvészelem, de még ha ágynak is dönt se fog nagyon izgatni, idővel kiheverem. Az a vakcina az öregek ék és betegeknek van kitalálva, nem kell pánikolnia annak aki egészséges
2020. nov. 21. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy bízom abban, amiben a jó ég tudja mi van és mit okoz. Nem szeretnék kísérleti patkány lenni, hogy aztán ha valami balul üt ki azzal kelljen együtt élnem. A covidtól nem igazán félek, mivel nincsenek más betegségeim, nem vagyok öreg sem. Barátnőm családján átment, senkinek nem volt komolyabb baja ő meg végig negatív volt, hát ennyit erről részemről.
2020. nov. 21. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

először várjuk meg az egészségügyisek elvileg kötelező! oltását.

mert szerintem ilyen,hogy kötelező még nem volt eddig és szerintem a dolgozók jó ha 10%-20%a fog belemenni egy ilyen kötelező és kétséges dologba.

a magyar társadalom meg eleve olyan,hogy mocskos ruszki szemetet vagy bármit ami abból a retekből jön,csípőből utasít el.

kivéve a ladát meg a zsigulit.

2020. nov. 21. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2020. nov. 22. 01:54
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem adatok be, de úgy is az lesz hogy kötelezővé teszik.

Teljesen mindegy mert aki tünet mentsen végig ment a COVID, az pár éven belül meghal majd hirtelen egy szövődmény miatt.

2020. nov. 22. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!