Szerintetek ez most mi volt? :D (többi lent)
Először is, csak hogy tisztázzuk, lány vagyok.
Az van, hogy van egy nagyon jó barátnőm, aki az évfolyam társam. És aki most nekem tetszik, ő az osztálytársam. Na a fiúnak van egy nagyon jó haverja, aki a barátnőmmel egy osztályba jár.(ezt kellett volna tudni a kérdéshez is, úgyhogy bocsi, ha nem lehet érteni, de akkor szóljatok és elmagyarázom :D)
Na és a tesóm ugye korona vírusos lett (már meggyógyult hál' istennek, végre) és akkor nagyon szomorú voltam, hogy nem láthattam.
Erre a barátnőm (legyen ő N) azt mondta a kiszemeltem haverjának(a kiszemeltem legyen B, a haverja meg L), hogy szomorú vagyok (én meg legyek pl R) na és ez így nezhetett ki:
N:valami baja van R-nek
L:biztos szerelmes
Erről B nem tudom, hogy tudhat e, de nagyon meglepődtem amikor N mesélte.
Na de kezdjük teljesen az elején...
Ugye amikor B megtudta, hogy nekem tetszik, akkor azt csináltam, hogy egy papírra felírtam:crushollak. Ennyi.
Ő ezt L-nek megmutatta szünetben (ó, és az kimaradt, hogy B a padtársam). L pedig látta már a kézírásomat (nem tudom hogyan), és felvetette neki hogy nem e R volt? És utána ez kiderult, hogy én voltam, el is voltam keseredve nagyon, meg minden, hogy ez eléggé szarul jött le, és nagyon megbántam, és rosszul éreztem utána magamat. Legszívesebben lesüllyedtem volna a föld alá...
Utána B másnap reggel odament az osztálytársamhoz (ő legyen N2),és megkérdezte tőle, hogy hogy érzem magam, hogy mi van velem, stb. stb.
A lényeg a lényeg, kiderult, hogy őt (vagyis B-t) ez nem zavarja. Oké. Megnyugodtam :D
Na és hogy visszatérve az eredeti kérdésemre... :
Szerintetek miért mondhatta azt L N-nek, hogy R(vagyis én) biztos szerelmes, azért szomorú?
(tudom elég hülye kérdés lett, úgyhogy bocsii:D és a hülyék kíméljenek kérlek :D)
Mai fiatalságból hiányzik a tisztelet.
R.I.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!